Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έσκασε “βόμβα” στη Λίβερπουλ!

sakhoΗ UEFA ενημέρωσε τους «κόκκινους» πως ερευνά πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Μαμαντού Σακό και έτσι ο 26χρονος αμυντικός προσωρινά έχει τεθεί εκτός ομάδας!

«Κεραυνός» έπεσε στα κεφάλια των ανθρώπων της Λίβερπουλ!

Με επιστολή της στους «κόκκινους», η UEFA ενημέρωσε πως ο Μαμαντού Σακό διερευνάται για πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει επιβάλει ακόμη κάποια ποινή στον 26χρονο αμυντικό, ωστόσο ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ τον έχει θέσει εκτός ομάδας έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακόμη δεν έχει γνωστή η ουσία που φέρεται να έχει πάρει ο Σακό, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «RMC», πρόκειται για να ένα φάρμακο καύσης λίπους (λιποδιαλύτες), το οποίο φυσικά συγκαταλέγεται στη λίστα των απαγορευμένων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Χθες, την Παρασκευή 22 Απριλίου του 2016, λάβαμε επίσημη ενημέρωση από την UEFA, σύμφωνα με την οποία διερευνά πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Μαμαντού Σακό. Ο παίκτης θα απαντήσει στην UEFA πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν έχει δεχθεί κάποια τιμωρία. Ωστόσο, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και αποφάσισε πως κατά τη διάρκεια των ερευνών ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να συμμετέχει στα παιχνίδια.

Θα υπάρξει σύντομα νέα ενημέρωση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected