Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πολύ κοντά στο Καζακστάν ο Γκατούζο!

<> on July 14, 2013 in St Veit an der Glan, Austria.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καζακστάν για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας είναι ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται πως εγκαταλείπει την πατρίδα του και την Πίζα και δοκιμάζει και πάλι την τύχη του στο εξωτερικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» είναι πολύ πιθανό η συνεργασία των δύο πλευρών να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες.

«Στη χώρα μας το επίπεδο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου δεν είναι υψηλό, ή δεν είναι στο ύψος που θα επιθυμούσαμε σε σχέση με το επίπεδο τεχνικής στο πρωτάθλημα, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς. Εκτίμησή μας είναι πως ο Γκατούζο είναι ο πλέον κατάλληλος για το πλάνο μας, και ποντάρουμε στον χαρακτήρα του και στην ιστορία του. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τις προκλήσεις, είναι μαχητής και εμείς έχουμε ανάγκη από έναν ομοσπονδιακό τεχνικό που να θέλει να πετύχει και να θέλει να είναι ηγέτης» ανέφερε στην εφημερίδα παράγοντας της Π.Ο. του Καζακστάν.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γκατούζο φέρεται δυσαρεστημένος από τη συνεργασία του με την Πίζα και αναζητούσε τρόπο για να φύγει. Από την άλλη, η εθνική ομάδα του Καζακστάν έχει μπροστά της τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και βρίσκεται στον πέμπτο όμιλο έχοντας να αντιμετωπίσει τη Ρουμανία, τη Δανία, το Μαυροβούνιο, την Αρμενία και την Πολωνία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected