Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Διοικητικές εξελίξεις στον Εθνικό!

Χωρίς τίτλοΣτον μήνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του μπαίνει με την έλευση του Πάσχα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Λήγει και επίσημα η τριετής θητεία της διοίκησης Βουκουρεσλή (τα βασικά στελέχη της οποίας ωστόσο παραιτήθηκαν το ένα μετά το άλλο τους τελευταίους μήνες, με πρώτο τον… πρόεδρο, δημιουργώντας μεγάλο διοικητικό κενό στον σύλλογο με αρνητικές συνέπειες και στην αγωνιστική του παρουσία).

Οι πολυαναμενόμενες εκλογές, που κάποια στιγμή προγραμματίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά αναβλήθηκαν για τον Μάιο, θα γίνουν, ωστόσο ενδέχεται λίγο να καθυστερήσουν. Αιτία; Όπως γράφει σχετικά το thrakisports.gr, δεν υπάρχει… εξελεγκτική επιτροπή, αφού πέρα από τον πρόεδρο, τον β’ αντιπρόεδρο και τον γραμματέα της διοίκησης Βουκουρεσλή, στην πορεία φαίνεται ότι παραιτήθηκαν και να μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Χωρίς ωστόσο Εξελεγκτική Επιτροπή δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος των πεπραγμένων των διοικήσεων, άρα δεν μπορεί αν δοθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός επί των οποίων πρέπει να δώσει έγκριση η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, πριν προχωρήσει σε απαλλαγή της διοίκησης και διορισμό νέας, μέσω εκλογών. Κατά συνέπεια, οι πολυαναμενόμενες κάλπες ίσως καθυστερήσεων λίγο ακόμα, άγνωστο πόσο.

Το σίγουρο είναι ότι από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δημοσιοποιήθηκε στον τοπικό Τύπο την Πέμπτη πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση που θα κληθεί να ψηφίσει για την εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Δευτέρα 9 Μαΐου και ουσιαστικά τα μέλη αυτής της Επιτροπής άμεσα θα πρέπει να αναλάβουν δράση για να εκδώσουν πόρισμα, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και για εκλογή νέου ΔΣ.

Φαινομενικά δεν υπάρχει πρόβλημα, πρακτικά όμως ενδέχεται να δημιουργηθεί, ιδίως με το ΤΑΑ Εθνικός η θητεία του οποίου λήγει και ο πρόεδρός του Γιώργος Γεωργιάδης έχει θέσει ως προϋπόθεση την στενότερη συνεργασία με τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού για να παραμείνει στο πόστο αυτό. Έτσι και αλλιώς η νέα διοίκηση θα ορίσει λογικά και το ΤΑΑ, αλλά αν δεν υπάρξει έγκαιρα αυτή η νέα διοίκηση, ενδεχομένως να υπάρξει εμπλοκή και πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση που προγραμματίζεται:

«Σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 5 & 9 παρ. 12 του Καταστατικού του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού καλεί, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την Δευτέρα 09 Μαΐου και ώρα 10:00 στο ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 19:00 στον ίδιο χώρο.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αλεξανδρούπολη, 20/04/2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected