Κατηγορίες
Basket

Μία ακόμη εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη!

galis-696x456Ο Νίκος Γκάλης εκτός από την τεράστια προσφορά του ως αθλητής είναι και… μεγάλος άνθρωπος.

Όπως αναφέρει το thessports.gr, η κοινωνική δράση του είναι σημαντική και επαληθεύθηκε για μία ακόμη φορά με την κίνησή του να προσφέρει μία φανέλα του από το Eurobasket του 1987 και μία μπάλα, υπογεγραμμένες από τον ίδιο, στο Charity Idols.

Αναλυτικά:

“Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού, ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο πλευρό μας. Ο Νίκος, ο οποίος μας έχει στηρίξει από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε, με την συμμετοχή μας και στα 2 Nick Galis Cup, στηρίζει τώρα και το Εργασιακό τουρνουά μπάσκετ που γίνεται στην Κρήτη, στα Χανιά.

Πέρα από την φυσική του παρουσία στο γήπεδο, έδωσε και μία μπλούζα ρέπλικα της δικής του φανέλας της Εθνικής Ελλάδος του 1987, που κατέκτησε το πρώτο Ευρωμπάσκετ της ιστορίας της, με την υπογραφή του, καθώς και μία μπάλα μπάσκετ, επίσης με την υπογραφή του, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων. Η συλλεκτική αυτή φανέλα και η μπάλα, βρίσκονται τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected