Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Αιγινιακός 2-2 (photos)

Martino-Aiginiakos3Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο υποβιβασμένος Οπούντιος Μαρτίνου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον πρωταθλητή Αγινιακό, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις εναλλαγές στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι πιστοποιώντας σε ένα ακόμη παιχνίδι πόσο άδικα αποχαιρετούν την κατηγορία, υποχρέωσαν την καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου σε ισοπαλία, αποτέλεσμα το οποίο απέσπασαν οι φιλοξενούμενοι, μόλις στο 85’ με κεφαλιά του Πασσαλίδη στο πρώτο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Αραμπατζή.

Ο Αιγινιακός που μπορεί να μην ταξίδεψε στο Μαρτίνο με τους ξένους του (απουσίαζαν Ντεβέσα, Ράτκο και Τάντιτς), αλλά με την υπόλοιπη βασική του 11αδα αφού Καρακατσάνης και Γκούρτσας μπήκαν στο παιχνίδι στην επανάληψη, τα βρήκε σκούρα στο Μαρτίνο και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ για το γόητρο. Είχε προηγηθεί μάλιστα μόλις στο 6’ με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουτσοσπύρου, αλλά στη συνέχεια μίλησαν οι Λοκροί.

Στο 15’ ο Καντού με φοβερό φάουλ από δεξιά υποχρέωσε τον Τόλιο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του για πρώτη φορά και στο 20’ ο Κακάβας τον έβαλε πάλι στους ίδιους μπελάδες μετά το 2-1 (προηγήθηκε ασίστ του Πατσαρούχα).

Καλές φάσεις για γκολ είχαν επίσης για τους φιλοξενούμενους οι Οικονόμου που επέστρεψε στην ενεργό δράση (16’) και Κουτσοσπύρος (40’), ενώ για το Μαρτίνο που απείλησε στην κόντρα στην επανάληψη, κλασικές ευκαιρίες έχασαν οι Πέππας (62’ με τα ακροδάχτυλα ο Τόλιος σε κόρνερ), Ραπάι (76’) και Πέππας (78’).

Τραυματισμένος στο γόνατο αποχώρησε από το παιχνίδι στο 90’ ο Θαναηλάκης.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Νικολόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Μαλέρδος (58’ Θαναηλάκης), Πέππας, Πατσαρούχας (66’ Ραπάι), Καντού, Κακάβας (74’ Καταραχιάς)

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Πασσαλίδης, Λιόλιος, Οικονόμου, Σαββίδης, Αντωνιάδης, Κουτσοσπύρος (46’ Γκούρτσας), Ζούρκος (46’ Ρογκότης), Αχαλινόπουλος Κ. (46’ Καρακατσάνης), Πέντα

περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected