Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bye Bye Champions League για τη Μάντσεστερ!

_89657308_winstonreidΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία να προσπεράσει της Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση, όμως η ήττα με 3-2 από την Γουέστ Χαμ βάζει μπλόκο στην ομάδα του Φαν Χάαλ για το Champions League.

Η Γουέστ Χαμ αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το γήπεδό της, καθώς από του χρόνου θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και σε ένα τρομερό ματς απέναντι στην Γιουνάιτεντ αναπτέρωσε τις όποιες ελπίδες της για το Europa League, τη στιγμή που η Μάντσεστερ φαίνεται πως χάνει το εισιτήριο για το Champions League.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ είχε την ευκαιρία να προσπεράσει της Σίτι στην 4η θέση, αρκεί να νικούσε στο Upton Park, όμως τα «σφυριά» δεν τους έκαναν τη χάρη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο μόλις στο 10΄ με το γκολ του Σακό και πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια. Η επανάληψη ωστόσο ήταν συγκλονιστική με δύο ανατροπές.

Τα γκολ του Μαρσιάλ στο 51΄ και το 72΄ έδωσαν το προβάδισμα στην Γιουνάιτεν με 2-1, αλλά η Γουέστ Χαμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς! Ο Αντόνιο στο 76΄ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα… δράστης έγινε ο Ριντ ο οποίος και εκείνος με κεφαλιά νίκησε τον Ισπανό γκολκίπερ για το 3-2. Πάντως ο Ντε Χέα στο τρίτο γκολ των «σφυριών» έχει ευθύνη.

Πλέον η Γιουνάιτεντ για να καταφέρει να βγει στο Champions League θα πρέπει να νικήσει την Μπόρνμουθ στο Ολντ Τράφορντ και ταυτόχρονα η Σίτι να χάσει στην έδρα της Σουόνσι.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected