Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λούκας και Λέστερ, έτοιμοι για…γάμο!

3110Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο Λούκας Πέρεθ είναι έτοιμος να υπογράψει στην Λέστερ, σπάζοντας το μεταγραφικό ρεκόρ του συλλόγου!

Είδηση βόμβα για την Λέστερ (και κατ’ επέκταση) για τον ΠΑΟΚ, αφού ο έγκυρος βρεταννικός Guardian αναφέρει ότι η Λέστερ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι πρωταθλητές Αγγλίας κλείνουν από ώρα σε ώρα την μεταγραφή του Ισπανού στόπερ της Χιχόν, Λουίς Ερνάντεθ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια εφημερίδα, ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θέλει να πλαισιώσει τον Τζέιμι Βάρντι με ένα παίκτη της ποιότητας του Λούκας.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το ποσό που θα δώσει η Λέστερ στην Λα Κορούνια, όμως αναφέρεται πως ο Λούκας Πέρεθ θα σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία του συλλόγου, που κατέχει ο Κροάτης Αντρέι Κράμαριτς, ο οποίος κόστισε 9 εκατομμύρια λίρες!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ποσοστό μεταπώλησης για τον 28χρονο ποσοστό που φτάνει το 30%, ενώ ο Λούκας έχει ρήτρα αποδέσμευσης 20 εκατομμύρια ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected