Super League 1

Ηρακλής – SKODA Ξάνθη 2-4 σε φιλικό παιχνίδι

iraklisxanthi-665x363Οι «κυανόλευκοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου και ηττήθηκαν με 2-4 στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα στο σημερινό (11/5) φιλικό με την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο με 2-4.

Οι «κυανόλευκοι» με τον Νίκο Καραμπετάκη στον πάγκο τους (καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένει στην Ολλανδία) είχαν αρκετές απουσίες, είχαν τον υποδοκιμή Βραζιλιάνο, Ζοαό Μενεγκούσο στη σύνθεσή τους (χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο λόγος, εκτός και αν αποτελέσει τη μία και μοναδική μεταγραφή που μπορεί να κάνει ο Ηρακλής λόγω μη αδειοδότησης), ενώ στα τελευταία λεπτά έχασαν και τον Ζιαμπάρη ο οποίος σε μια διεκδίκηση δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και αποχώρησε.

Σ’ ότι αφορά τα γκολ, ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά και στο 10′ άνοιξε το σκορ, όταν ο Τσιλιανίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Βέλλιο που πέρασε και τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Γκαραβέλη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Προβάδισμα που δεν διατηρήθηκε για πολύ καθώς στο 17′ ο Μπαξεβανίδης με σουτ νίκησε τον Χουάντερσον και ισοφάρισε, ενώ στο 26′ ο Τριάδης με σουτ έπειτα από πάσα του Σολτάνι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 41′ οι Ακρίτες διεύρυναν κι άλλο το υπέρ τους σκορ σε 1-3, όταν ο Τριάδης και πάλι με σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Απάντηση από την πλευρά του Ηρακλή, ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τον υπό δοκιμή Βραζιλιάνο Ζοάο Μενεγκούσο, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι. Στο 51′ λοιπόν, ο 22χρονος Λατίνος σε μια από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Καρασαλίδης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Το τελικό σκορ του φιλικού, διαμορφώθηκε στο 74′ όταν ο Νιέτο, κατάφερε να γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε και τον Γιαννίκογλου σκόραρε.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ζιαμπάρης δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και ο Λουτσέσκου από την πλευρά του τηρώντας το φερ – πλέι έβγαλε τον Βασιλακάκη για να επέλθει η αριθμητική ισορροπία.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (46′ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (46′ Καραγκούνης), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης (63′ Στάμου), Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο (46′ Ζοάο Μενεγκούσο), Βέλλιος, Τσιλιανίδης, Πασάς (63′ Κάσσος).

ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης (46′ Δεμενίκος), Μπαξεβανίδης, Γουάλας (46′ παίκτης υπό δοκιμήν), Γούτας (66′ Χατζητερζόγλου), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά (77′ Μπουνταγκίδης), Σολτάνι (46′ Νιέτο), Σκουρτάι (46′ Φασίδης), Ορφανίδης (72′ Κώστας), Τριάδης (46′ Αλμέιδα).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected