Κατηγορίες
Super League 1

Αποχωρεί από τα Χανιά ο Ράμος, μένει ο Βάντερσον!

Ramos2Τέλος στη συνεργασία με τον Λεονάρντο Ράμος έδωσε ο Πλατανιάς, ξαφνιάζοντας με αυτή την απόφαση. Ο Αργεντινός φορ στις δηλώσεις του τονίζει ότι ο Πλατανιάς του άνοιξε τις πόρτες σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, τις τελευταίες μέρες ειδικότερα είχαν “φουντώσει” κάποια σενάρια, τα οποία εν τέλει αποδείχτηκαν αληθινά, ότι ο Ράμος δεν θα συνεχίσει και ότι θα λύσει το συμβόλαιό του, πράγμα το οποίο και συνέβη.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά και οι δηλώσεις από τον Ράμος έχουν ως εξής:

“Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ράμος και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στην πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Του εύχεται παράλληλα, κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.”

Λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα μας, ο Αργεντινός επιθετικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά που μου άνοιξε τις πόρτες σε μια πολύ σημαντική πρόκληση για εμένα σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο. Πέτυχα γκολ εις βάρος ομάδων που ήξερα μόνο από την τηλεόραση. Αυτό με γεμίζει χαρά για να συνεχίσω να παλεύω σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα. Είμαι πολύ ευγνώμων με όλα και με όλους. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, οι οποίοι εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι. Σήμερα ο δρόμος μου αλλάζει κόσμο. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι παίρνω το καλύτερο από την Ελλάδα! Χίλια ευχαριστώ και εις το επανιδείν. Μέσα και έξω από τα γήπεδα”.

plataniasΑίσιο τέλος με Βάντερσον

Στον Πλατανιά θα παραμείνει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο και δήλωσε ότι θέλει να πάει η ομάδα “ένα βήμα παραπέρα από ό,τι φέτος”.

Μία ακόμα ανανέωση στον Πλατανιά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Χανιώτες, υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο. Το βράδυ της Δευτέρας (16/5) η ΠΑΕ ενημέρωσε:

“Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που φέτος αγωνίστηκε στα 29 από τα 30 ματς της ομάδας μας έχοντας 2.734 λεπτά συμμετοχής, τόνισε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μαθιουλάκη και τον προπονητή μου, τον κ.Παράσχο που με εμπιστεύθηκαν και έδειξαν ότι θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Επίσης τους συμπαίκτες μου, αλλά και όσους συνεργάζομαι καθημερινά για τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρονται.

Αλλωστε το κλίμα και οι σχέσεις στα αποδυτήρια ήταν και το μεγάλο μας… μυστικό για την φετινή εικόνα. Επίσης ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας για την αγάπη που μου δείχνουν και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο Πλατανιάς να πάει τη νέα αγωνιστική σεζόν, ένα βήμα παραπέρα από ότι φέτος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected