Κατηγορίες
Super League 1

Οι δύο ανανεώσεις στην Ξάνθη και ο…Λουτσιάνο!

luciano_xanthi_060709Η Skoda Ξάνθη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λουτσιάνο, στον οποίο ενδέχεται να δώσει πόστο στο προπονητικό επιτελείο. Ανανέωσαν στην ακριτική ομάδα οι Φερνάντο Γουάλας και Αντριάν Λουσέρο.

Πόστο σε έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε πολλά στην Ξάνθη ενδέχεται να δώσει η ΠΑΕ. Η διοίκηση της ακριτικής ομάδας συζητά με τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο οποίος είναι πιθανό να επιστρέψει σε λημέρια που… δοξάστηκε. Τη φανέλα της φόρεσε από το 1995 μέχρι το 1998, τη σεζόν 2005-2006 και το πρώτο μισό του 2005-2006, αλλά και την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Ακόμα δεν είναι βέβαιο αν οι επαφές αποδώσουν καρπούς, αλλά είναι σίγουρο πως συζητήσεις έχουν γίνει. Μένει να φανεί τι κατάληξη θα έχουν και ποια θα είναι η θέση του “Λούτσι” στην ΠΑΕ, αν δώσει τα χέρια με τον Χρήστο Πανόπουλο. Ο 44χρονος δούλεψε εφέτος ως πρώτος προπονητής στον Ηλυσιακό, στη Γ’ Εθνική, αλλά ύστερα από 18 ματς αποχώρησε (είχε απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 7 ήττες). Ως προπονητής έχει εργαστεί και στην Καλλονή, στο Αιγάλεω, στη Νίκη Βόλου και στον Παναργειακό.

Ανανέωσαν Γουάλας, Λουσέρο

Δύο σημαντικές ανανεώσεις πέτυχε η Ξάνθη. Αν και επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο Φερνάντο Γουάλας όσο και ο Αντριάν Λουσέρο θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ο Βραζιλιάνος μπακ (22 συμμετοχές εφέτος) και ο συμπατριώτης του μέσος (29 συμμετοχές, 2 γκολ) απάντησαν θετικά στην πρόταση των διοικούντων και ως εκ τούτου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο θρακιώτικο σύνολο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected