Κατηγορίες
Super League 1

Μίλησε για παραίτηση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής!

papadopoulos-tho-665x363O Θόδωρος Παπαδόπουλος έδωσε το παρών στο Κατσάνειο και προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα έγιναν τη φετινή χρονιά στην ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ στη συνέχεια απάντησε στα δεκάδες ερωτήματα των φίλων της ομάδας που κατέκλυσαν το Κατσάνειο.

Όπως γράφει το bluearena.gr, σε ό,τι αφορά το θέμα της μη αδειοδότησης  ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό και τίποτα άλλο, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την συμπλήρωση του φακέλου.

Σε ερώτηση για το πως πληρώνεται το «Electra Palace», υποστήριξε πως για ένα διάστημα πληρώνονταν με προσωπικά χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη, ενώ στη συνέχεια η πληρωμή γύρισε στην ΠΑΕ.

Πάντως, στη συνέχεια, υποστήριξε: «Η μόνη λύση για τη συνέχεια της ΠΑΕ, είναι η πώλησή της. Από όσο γνωρίζω ο κ. Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με ενδιαφερόμενους, ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες, διότι είναι υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος».

Στη συνέχεια και σε ό,τι αφορά τις πληρωμές παικτών, υποστήριξε πως από έχουν πληρωθεί μισθούς Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχουν οφειλόμενα από δόσεις συμβολαίων, καθώς και το πριμ των 100.000 ευρώ.

Τέλος, ο κόσμος ζήτησε επιτακτικά την παραίτησή του, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected