Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Παπαδόπουλος : “Αναστήσαμε το σύλλογο, παρότι νιώθουμε άσχημα που μας καταλογίζουν διάφορα άνθρωποι του καναπέ!”

kakagiannis-665x363
Το δικό του μήνυμα για την ΠΑΕ και την ανάγκη να βρεθεί λύση στα προβλήματα της, έστειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου Ηρακλή, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο  Γιάννης Παπαδόπουλος, μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Έχουμε ακούσει τόσα, που πάει να διαγραφεί η μεγάλη προσφορά του ιδρυτικού σωματείου. Το μόνο που εισπράξαμε ήταν υψηλή κριτική από εξαφανισμένους παράγοντες. Είμαστε πάλι έτοιμοι χωρίς το παραμικρό κέρδος να ξαναδώσουμε ζωή, να αναστήσουμε τον Ηρακλή.

Αναστήσαμε το σύλλογο, παρότι νιώθουμε άσχημα που μας καταλογίζουν διάφορα άνθρωποι του καναπέ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Ηρακλής δεν μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να μπει μπροστά να δώσει μια λύση. Δεν διεκδικούμε κανέναν ρόλο.

Έχω διαπιστώσει ότι μπροστά μπαίνει ο απλός κόσμος και τα ακούει και στο τέλος. Δεν βλέπω κανέναν άλλον να υπάρχει.  Αν δεν υπάρχουν άνθρωποι με ρευστότητα δεν κάνουμε κάτι.

Εμείς μπορούμε να προτείνουμε κάποιους ανθρώπου από την οικογένεια τοη Ηρακλή για ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση. Καλέσαμε τον Παπαθανασάκη. Του στείλαμε 6 επιστολές. Έλα πες μας τι έχεις. Έλα να το λύσουμε μαζί. Αυτός μας έβαλε απέναντί του. Τελεί υπό σύγχυση. Δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών.

Το πρόβλημα αν είναι μια του Παπαθανασάκη, είναι δύο των Ηρακληδέων. Αν δεν είμαστε συσπειρωμένοι δεν υπάρχει μέλλον. Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected