Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένουν “μαυραετοί” οι Γαϊδαρτζής και Ρεβυθόπουλος!

581f059ca0c37e18cb15bb85bac0fdc1_XLΈνα τηλεφώνημα του Ηλία Χατζηελευθερίου ήταν αρκετό για να κλείσει το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Γαϊδαρτζή. Έτσι για μια ακόμη χρονιά ο «μπλακ» θα σημαδεύει τα αντίπαλα δίχτυα και θα σκοράρει για λογαριασμό της Δόξας.

Σύμφωνα με το Sportdrama, ο πρώτος σκόρερ της δραμινής ομάδας συμφώνησε και θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα με τον «μαυραετό» στο στήθος και στο νέο πρωτάθλημα καθώς συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και το θέμα του έκλεισε κυριολεκτικά με συνοπτικές διαδικασίες.

Για τον Γαϊδαρτζή υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες που περίμεναν την απόφαση του έμπειρου επιθετικού σε ότι αφορά το αν θα έμενε στην Δόξα. Η ΑΠΕ Λαγκαδά και το Παραλίμνιο έδειξαν –μεταξύ άλλων- έντονο ενδιαφέρον και καλές προτάσεις στο οικονομικό, ενώ ο παίκτης είχε μπει στο στόχαστρο ακόμη και της Ρόδου! Φυσικά, αιτία για όλα αυτά ήταν τα πολλά γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα και ένας σέντερ φορ που σκοράρει είναι πάντα ελκυστικός για όλες τις ομάδες.

Συνεχίζει και ο Ρεβυθόπουλος

Μια τυπική επιβεβαίωση, που αναμένεται στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, υπολείπεται για τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο προκειμένου να κλείσει και η δική του περίπτωση. Η πρόταση που του έγινε σήμερα ήταν πολύ καλή και σίγουρα πιο συμφέρουσα από τις κρούσεις που του έγιναν. Η παρουσία του στην άκρη της αμυντικής διάταξης ήταν αναμφισβήτητα πολύ καλή και ο Κώστας Βασιλακάκης δεν είχε κανένα λόγο να μην συναινέσει στην παραμονή του νεαρού και ταλαντούχου αμυντικού. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Κώστα Κανετίδη που ήταν απόλυτα αναμενόμενο να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι στιγμής, ανεβάζουν στους οκτώ τον αριθμό των παικτών του έμψυχου υλικού που συνεχίζει στην Δόξα.

Εισήγηση Βασιλακάκη για Βουτσινά και Μίτρε

Στο έμψυχο υλικό της ομάδας θα συμπεριλαμβάνονται πολύ σύντομα ο Μάριος Βουτσινάς και ο Σταύρος Μίτρε. Και οι δύο προπονούνταν με την ομάδα εδώ και αρκετό διάστημα και μετά από εισήγηση του θρακιώτη προπονητή θα ενταχθούν στο έμψυχο υλικό της. Ο 20χρονος Μάριος Βουτσινάς είναι αμυντικός μέσος και προέρχεται από τον Ορφέα Χωριστής. Με την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Δράμας ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων. Χαρακτηριστικό της προοπτικής που δίνει πλέον η Δόξα «Αντ. Καστρινός» στους παίκτες της είναι η περίπτωση του Σταύρου Μίτρε. Ο επίσης 20χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός ικανοποίησε τον Βασιλακάκη που τον προώθησε στην μεγάλη ομάδα . Ο Μίτρε σχεδόν από την αρχή της χρονιάς παραπονιόταν με τους υπόλοιπους «μαυραετούς» δείχνοντας ότι διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία.

 

Ρόλο σε Λέκοβιτς και Κιοσσέ

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ήταν συμπαίκτες στην Δόξα. Σήμερα ο Ζέλικο Λέκοβιτς και ο Χρήστος Κιοσσές μαζί με τον Αντώνη Κασδοβασίλη θα είναι έμμισθοι τεχνικοί σύμβουλοι του Γιάννη Μπύρου ο οποίος συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες με τις κινήσεις του. Ένας εξ αυτών, είναι πολύ πιθανό να έχει καθήκοντα εφόρου στην ομάδα και στην διάρκεια των αγώνων να κάθεται στον πάγκο, στην θέση του Ηλία Χατζηελευθερίου, ο οποίος θα έχει πλέον ένα πιο αναβαθμισμένο ρόλο καθώς θα λειτουργεί καθαρά σαν πρόεδρος του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected