Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με τον Καλαμάτα, δέκα πλέον οι ανανεώσεις στον Πανθηραϊκό!

7c4db1e90bf831c39fcba8d8ea417995_LΜετά τις εκλογές της 12ης Ιουνίου, η διοίκηση της ομάδας σήκωσε μανίκια και μετά την πρόσληψη του κ. Παπαματθαιάκη για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, έπειτα από συνεχείς συζητήσεις κατάφερε να ανανεώσει τη συνεργασία της με 10 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

Ανανεώσεις είχαμε και στο τεχνικό επιτελείο, με τους κ. Διγγελίδη και κ. Πασπαλιάρη να ανανεώνουν επίσης τη συνεργασία τους με το Σύλλογο της Σαντορίνης.

Όπως αναφέρει το sportcyclades.gr, όσον αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές, η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα κινητική, αφού είχαμε 6 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, στους Βέρμπη. Περιάλη, Λούκα και Πέκα που είχαν ήδη ανακοινωθεί από τα μέσα της εβδομάδας, ήρθαν να προστεθούν τα ονόματα των Φύτρου, Αρβανίτη, Λυγνού, Ζώνα, Μηνδρινού, και Καλαμάτα, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγη ώρα.

Ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού, που την περασμένη σεζόν δήλωσε το “παρών” όποτε του ζητήθηκε, αποτελεί έναν ακόμη Σαντορινιό ποδοσφαιριστή που θα συμμετέχει με τη φανέλα του Πανθηραϊκού στη Γ’ Εθνική, κάτι πολύ ευχάριστο για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργο Καλαμάτα, έναν ακόμα Σαντορινιό ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει με τις υπηρεσίες του την προσπάθεια του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected