Football League - Μεταγραφές

Συμφωνία με Κατσικοκέρη ο ΟΦΗ!

katsikokerisΣτον ΟΦΗ προχωρούν μεθοδικά και κλείνουν τους παίκτες που θέλουν με το Νίκο Κατσικοκέρη να συμφωνεί με την ομάδα και να μένουν μόνο οι ανακοινώσεις. 

Σύμφωνα με το gentikoule.gr, ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα είναι για την επόμενη χρονιά θα είναι ο 28χρονος επιθετικός που προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών. Ο Κατσικοκέρης τερμάτισε στην δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ με 15 γκολ, πίσω μόνο από τον Αλέξη Περογαμβράκη, και έδειξε πως άφησε πίσω του οριστικά μια κακή περίοδο της καριέρας του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Κατσικοκέρης είχε κάνει μια εξαιρετική διετία με Πλατανιά και Εργοτέλη με αποτέλεσμα το 2012 να πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Στον ΟΦΗ εκτιμούν πάρα πολύ τα προσόντα του αλλά και τον χαρακτήρα του ενώ πέραν όλων των άλλων πρόκειται για έναν επιθετικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεται εύκολα στην αγορά. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο Κατσικοκέρης είχε και τετ α τετ με το Νίκο Νιόπλια όπου συζήτησαν για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα με τον τεχνικό του ΟΦΗ να είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για κάθε κίνηση που γίνεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected