Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανανέωσε με Ναουμίδη η Νίκη, κοντά σε Τσιουρέλη και Κόκκα!

naoumidis (1)Για έναν ακόμη χρόνο παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι ο Γιώργος Ναουμίδης.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές στη Γ’ Εθνική, τη μία εκ των οποίων πέρσι με τη Νίκη, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα, αποτελώντας και τη νέα σεζόν ένα από τα βασικά αμυντικά όπλα των κυανόλευκων.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω σύντομη δήλωση στο magnesiasports:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Ήταν και δίκη μου επιθυμία να παραμείνω. Γίνεται μια νέα αρχή με καινούργια πρόσωπα και ευελπιστώ να εκπληρώσουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρυσι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Ο κ. Μπίλης και ο κ. Τζήμας έχουν ένα σοβαρό πλάνο για τη Νίκη και με έπεισαν γι’ αυτό”.

f9a975f61aad52d4e9f81ab96b2627b4_LΣε καλό δρόμο οι περιπτώσεις Τσιουρέλη και Κόκκα

Πέρα από τις επαφές για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που τελείωσαν τη χρονιά (έχει συμφωνήσει μέχρι στιγμής ο Ναουμίδης), προχωρούν και κάποιες περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων.

Δύο απ’ αυτές, που βρίσκονται σε καλό δρόμο, είναι οι Βολιώτες Κώστας Τσιουρέλης και ο Βαλάντης Κόκκας (φωτό). Ο πρώτος, που είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως μέσος (είτε στον άξονα είτε στα άκρα), έπαιξε και στα 31 ματς του Πυράσου φέτος, σημειώνοντας 8 γκολ. Μάλιστα είχε μιλήσει και με τον Στ. Ξηροφώτο πριν αυτός φύγει από τη Νίκη, ενώ τις ικανότητές του εκτιμά και ο Λεωνίδας Μπίλης.

Ο δεύτερος, 24 ετών, ήταν βασικό στέλεχος του Δωτιέα Αγιάς, που υποβιβάστηκε από τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού με κύριο προσόν το ύψος του (1.91) και τη δύναμή του. Ο ποδοσφαιριστής, που υπηρετεί τη θητεία του στη Σπάρτη, αλλά σύντομα θα πάρει μετάθεση στον Βόλο, είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις υποδομές της Νίκης.

Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα των Πάρη Μπακάλη, που ήταν βασικός στην ομάδα που κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και του Γιάννη Κορέτα από τον Ρήγα Φεραίο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected