Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό Παλιούρας και Μπουργάνης!

14087494131833779055Eκτός από τον Κατσούλη, ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει δύο επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα από τη Μαγνησία καθώς έχει αποκτήσει -αν και επισήμως δεν έχει ανακοινώσει- τους Κώστα Παλιούρα και Νίκο Μπουργάνη.

Ο Παλιούρας, 28 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαγνησιακό και ήταν ο πρώτος από τους αρκετούς παίκτες της ιστορικής ομάδας που αναδείχθηκαν και έκαναν επαγγελματική πορεία. Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Ζάκυνθο, Αλεξάνδρεια, Μακεδονικό, Νίκη Βόλου, Μύκονο, Πανσερραϊκό, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Καλαμάτα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Μπουργάνης θα αποτελέσει ακόμη έναν παίκτη από τη Μαγνησία που θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Τζαναβάρα για τη σεζόν 2016-17 στη Γ’ Εθνική. Προέρχεται από την ακαδημία του Θησέα, ενώ είχε πέρασμα για έξι μήνες από την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου. Πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία της ομάδος της Αγριάς στην Α’ ΕΠΣΘ.

Από το σύλλογο του Θησέα εκφράστηκαν ευχές “για κάθε επιτυχία στον Νίκο στο νέο του ξεκίνημα”, ενώ τονίστηκε πως ο σύλλογος της Αγριάς δεν στέκεται εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και στόχος του είναι να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες.

Όπως αναφέρει το magnsiasports.gr, οι δύο τερματοφύλακες μαζί με τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Άγγελο Κολημήτρα είναι μέχρι τώρα οι παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός και προέρχονται από το νομό Μαγνησίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected