Κατηγορίες
Super League 1

Μάκης Σαρλής : Αν μείνει ο Παπαθανασάκης, θα… σκοτωνόμαστε όλο τον χειμώνα!”

sarlis-665x363Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν στον σύλλογο, ενώ μίλησε και για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10: «Ό,τι γράφει η ανακοίνωση της Αυτόνομης δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτές είναι οι γραμμές του συνδέσμου, αυτά είναι τα πιστεύω του λαού του Ηρακλή. Δεν θέλει ανθρώπους να τον διοικούν και να είναι υποτακτικοί. Θέλει να έχουν αξιοπρέπεια. Μπορούμε να δεχθούμε και να πάμε μαζί με αυτούς που κάποτε μας είχαν καταδικάσει;»

Για τη συνάντηση του Φάνη Τουτζιάρη με τον μεγαλομέτοχο: «Είμαι Ηρακληδέας από τότε που γεννήθηκα. Γνωρίζω ότι σε 2-3 μέρες κάτι θα γίνει. Δεν γνωρίζω την κίνηση Τουτζιάρη. Εφόσον ότι θα πάει να συνεργαστεί κάποιος με τον πρόεδρο, τότε είναι πρόβλημα αυτό. Δεν θα υπάρχει ποτέ αγάπη στον Ηρακλή και θα έχουμε συνέχεια εμφύλιο. Θεωρώ ότι ο Φάνης είναι “Ηρακλάκι” και το ξέρουμε όλοι. Αφήστε τον να μιλήσει, μεγάλος άνθρωπος είναι και καταλαβαίνει τι γίνεται. Δεν νομίζω να μπει στον λάκκο με τα φίδια. Θα πάει στην Αθήνα, μπορεί να θέλει να του πει κάτι άλλο. Δεν γνωρίζουμε τι θέλουν να πουν. Αναγκαστικό είναι να μιλάς με τον πρόεδρο του Ηρακλή, γιατί έχει το 99% των μετοχών. Θεωρώ ότι δεν θα πάει μόνος του, είναι έξυπνο παιδί ο Φάνης. Δεν νομίζω ότι θα πάει ποτέ σε κόντρα με τους οπαδούς. Δεν θα πάει να κάνει τη γλάστρα και από πίσω να είναι άλλος».

Για το πλάνο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και έκανε λόγο για ορισμένους παλαίμαχους που θα βγουν μπροστά: «Δεν υπάρχει αυτό το πλάνο αν δεν είναι σύμφωνο με τον κόσμο. Αυτά είναι για να περνάν οι μέρες και να είχαμε να λέγαμε. Το πλάνο είναι ένα. Να έρθει ένας επενδυτής να έχει λεφτά, για να κάνει τον Ηρακλή μεγάλο και να είναι σύμφωνο με τα οράματα του μεγάλου λαού του. Έτσι όπως τα έκανε τι να μείνει, για να σκοτωνόμαστε όλον τον χειμώνα;»

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5» 

Δόθηκαν χρήματα από την ΠΑΕ

Πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και προμηθευτές της ΠΑΕ υπήρξαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Σύμφωνα με το bluearena, η διαδικασία των πληρωμών θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό το οποίο του επιτρέπει να καλύψει κάποιες από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που φέρονται να εισέπραξαν κάποια χρήματα είναι και ο Λεοζίνιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected