Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Super Deal της “Μεγάλης Κυρίας” με Μπενατιά!

GettyImages-480389442.0Παίκτης της Γιουβέντους θα πρέπει να θεωρείται ο Μεχντί Μπενατιά, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα!

Οι «μπιανκονέρι» εδώ και λίγο καιρό εξέταζαν την περίπτωση του Μαροκινού μπακ,ο οποίος την περυσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν πήρε όσο χρόνο συμμετοχής περίμενε στην Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αναφέρει το SDNA, ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του υπήρχε κι από τη Ρόμα, ωστόσο -όπως προκύπτει- η «Γηραιά Κυρία» κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του! Πιο συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως οι νταμπλούχοι Ιταλίας έφτασαν σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους Βαυαρούς.

Αυτή αφορά σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, δίχως να αναφέρονται -ακόμη- τα ακριβή ποσά της μεταγραφής (οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως η συμφωνία αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ). Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη γερμανική ομάδα, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση.

Λίγο αργότερα ωστόσο, η «Bild» υποστήριξε πως η Μπάγερν θα αποδεχθεί μόνο πρόταση που θα αφορά σε απευθείας αγορά κι όχι δανεισμό.

Μένει να δούμε τι από τα παραπάνω θα ισχύσει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected