Κατηγορίες
Super League 1

Οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρόν στην “πρώτη” του Ηρακλή

proponisi-omadiki-665x363

Οι διακοπές για τους παίκτες του Ηρακλή οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, αφού ως γνωστόν τη Δευτέρα δόθηκε το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, τα προβλήματα είναι πολλά και παραμένουν, ωστόσο έστω και στο νήμα, ο Ηρακλής κατάφερε να προχωρήσει στις ανανεώσεις των Μοντέιρο και Περόνε.

Η BlueArena τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα, σας παρουσιάζει αναλυτικά ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών στην συγκέντρωση της Μίκρας, αλλά και ποιοι θα απουσιάζουν με σχετική άδεια από την ΠΑΕ.

Περνίς, Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Ζιαμπάρης, Τσότρας, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Καλφούντζος, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Λεοζίνιο, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης.

Με άδεια θα απουσιάζουν οι: Χουάντερσον, Μοντέιρο, Λουκίνας.

Ερωτηματικό αποτελεί ποιοι παίκτες από την β’ ομάδα θα κληθούν από τον Νίκο Παπαδόπουλο να δώσουν το παρών στην προετοιμασία της ομάδας.

pernis1-665x363Οι εννιά αποχωρήσεις και τα τρία ερωτηματικά

Αρκετά διαφορετικό θα είναι το ρόστερ του Ηρακλή τη φετινή χρονιά, αφού αποχώρησαν εννιά παίκτες από το «κυανόλευκο» ρόστερ, χωρίς για την ώρα να υπάρχει καμία προσθήκη.

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας παρελθόν για τον Ηρακλή αποτελούν οι: Μπουκουβάλας, Ρομάνο, Κάσσος, Βέλλιος, Μπουλούτ, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης, Λάζαρ, Αβραμίδης.

Βέβαια, υπάρχουν και τρεις περιπτώσεις παικτών όπου αποτελούν ερωτηματικά αναφορικά με το αν αποχωρήσουν ή συνεχίσουν στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Ντούσαν Περνίς και Μιχάλη Ηλιάδη, αλλά και τον Νίκο Πουρτουλίδη. Ολοι τους έχουν συμβόλαιο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν συνεχίσουν στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected