Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχωρήσεις στον Ηλυσιακό

amanatidis-e1463060013468Τη χρονιά που μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό, η ιστορική ομάδα δεν διένυε τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της. Παρ όλα αυτά το συγκεκριμένο στοιχείο δεν αποτέλεσε αρνητικό παράγοντα, με τον Σταύρο Αμανατίδη να παραμένει πιστός στρατιώτης των “κιτρινόμαυρων» για αρκετές σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Stoplekto, ο ικανότατος μέσος δεν θα είναι κάτοικος Ζωγράφου τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, ύστερα από πέντε χρόνια, αποτελεί παρελθόν από τους “κιτρινόμαυρους” στους οποίους φόρεσε το περιβραχιόνιο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η απουσία του θα είναι μεγάλη και σίγουρα το κενό που δημιουργείται στον Ηλυσιακό είναι τεράστιο αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που πέρα από τις τεχνικές του αρετές εντός γηπέδου, έπαιζε μεγάλο ρόλο στο κλίμα των αποδυτηρίων.

Ο Αμανατίδης ήδη έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος και ο Παπαδημητρίου

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής μετά τον Σταύρο Αμανατίδη έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό.

Ο λόγος για τον κυματοθραύστη της αμυντικής γραμμής των “κιτρινόμαυρων”, Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος έπειτα από δυο σεζόν αποτελεί παρελθόν από την ιστορική ομάδα.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης φανέρωσε την αγάπη του για το σύλλογο με το μήνυμα του να αναφέρει το εξής: Μετά από δύο μαγικές χρονιές σε αυτό τον εκπληκτικό σύλλογο που αποκόμισα εξαιρετικούς φίλους συμπαίκτες και όχι μόνο φτάνουμε στο τέλος εύχομαι αυτή ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί ξανά και ίσως κάποια μέρα ξαναγυρίσω στην ομάδα της γειτονιάς μου..Μερικές φορές αλλιώς τα θέλουμε εμείς αλλιώς τα θέλουν οι άλλοι και αλλιώς τα θέλουνε οι τρίτοι..Μεγάλη τιμή που φόρεσα την φανέλα αυτή”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected