Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Σπουδαίο διπλό deal της ΑΕ Αλεξάνδρειας!

13621355_10153895213034195_1179228515_o

Η απόκτηση του Κώστα Χαλβατζή φαίνεται πως ήταν απλά η αρχή για τους “πράσινους”, που σήμερα προχώρησαν στη συμφωνία με δύο “φρέσκους” πρωταθλητές!

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαμαράς και οι διοικούντες τον σύλλογο συνεργάστηκαν άψογα ώστε οι Βαγγέλης Αβραμόπουλος και Νίκος Σαρηγιαννίδης να είναι από σήμερα παίκτες της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη για τη νέα σεζόν.

Οι επαφές των τελευταίων ημερών αλλά και η αναβλητικότητα των δύο ποδοσφαιριστών για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον τους με την προηγούμενη ομάδα, έφεραν τους δύο έμπειρους παίκτες προ των πυλών της ομάδας, αξιολογώντας βεβαίως και τις προτάσεις που είχαν από άλλους συλλόγους του νομού.

Η ανακοίνωση :

“Η ΑΕ Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την απόκτηση των δυο ταλαντούχων παικτών της Ημαθίας. Του 25χρονου μεσοεπιθετικού Βαγγέλη Αβραμόπουλο και του 29χρονου μέσου Νίκου Σαρηγιαννίδη. Η διοίκηση της Αλεξάνδρειας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία για τη νέα σεζόν.”

alexandriamou_a.e_alexandria020223

Ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος επιστρέφει στην ομάδα της Αλεξάνδρειας μετά το 2012 όταν αγωνίστηκε για 6 μήνες στη Δ Εθνική, σκοράροντας παράλληλα δύο φορές. Ο 22χρονος μέσος αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ νεαρή ηλικία. Στα έξι χρόνια που παρέμεινε στους «πράσινους» είχε σταδιακά πολύ καλή εξέλιξη και βοήθησε σημαντικά την ομάδα στην τότε Football League 2. Μετά την Αλεξάνδρεια, αγωνίστηκε στον Καμπανιακό (Δ Εθνική) και τα τελευταία χρόνια στον ΦΑΣ Νάουσα, με τη φανέλα του οποίου γεύτηκε τη χαρά της ανόδου

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη μεταγραφή του, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένους ανθρώπους στον ΦΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τον ΦΑΣ Νάουσα και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα και τους Λάκη Νικόλτση, Χριστόφορο Μάντζιο, οι τρεις αυτοί άνθρωποι παίζουν τον πιο καταλυτικό ρόλο στην ομάδα. Αποχωρώ ως φίλος, γεμάτος όμορφα συναισθήματα και πολλές πολλές χαρές. Αποφάσισα να αγωνιστώ και πάλι στην ομάδα της γενέτειρας μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια της διοίκησης για να κάνουν και πάλι την Αλεξάνδρεια ισχυρή, με στόχο βεβαίως να κάνει το επόμενο βήμα. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη, είμαι σίγουρος πως με την ενίσχυση που επιχειρούν οι διοικούντες, θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για φέτος”.

DSCN2281

Σπουδαίο την ίδια ώρα είναι και το deal και με τον Νίκο Σαρηγιαννίδη, ο οποίος μετά από δύο “γεμάτα” χρόνια στη Νάουσα (11 και 4 γκολ αντίστοιχα) και την κατάκτηση τίτλου και ανόδου, θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της Αλεξάνδρειας.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Μακροχωρίου, Αετού Σκύδρας, Μακεδονικού, Καβάλας, Ολυμπιακού Βόλου, Βέροιας και ΑΕΠ.

δείτε το τελευταίο γκολ του Σαρηγιαννίδη με τη φανέλα της Νάουσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected