Super League 1

“Πρώτη” για τον Ηρακλή, κυριάρχησαν τα συνθήματα κατά Παπαθανασάκη! (photos)

1493929Την επίσημη “πρώτη” του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο Ηρακλής, δίχως ωστόσο να έχει καινούργια πρόσωπο, με τους οπαδούς των “κυανολεύκων” να ξεσπούν με συνθήματα κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρχε κανείς από την πλευρά της διοίκησης στο πλευρό της ομάδας, ενδεικτικό των σχέσεων που υπάρχουν με τον κόσμο του συλλόγου.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν όλοι οι παίκτες πλην του Χουάντερσον που επιστρέφει το βράδυ από τη Βραζιλία, ενώ από νέα πρόσωπα ήταν μόνο ο Παύλος Λάσκαρης που αποτελεί και τη μοναδική προσθήκη των “κυανόλευκων” μέχρι σήμερα.

Δηλώσεις από πλευράς παικτών έκαναν οι Παύλος Κυριακίδης και ο Ζορζ Μοντέιρο. Ο Έλληνας μπακ-χαφ, είπε: “Θα είναι μία δύσκολη χρονιά έχουν φύγει κάποια παιδιά, ελπίζουμε πως θα έρθουν κάποια άλλα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας στηρίξει. Ξέρουμε τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Είναι νωρίς να θέσουμε στόχους. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της χρονιάς. Κάθε ματς θα το κοιτάμε διαφορετικά.

Πάντα κάνουμε όνειρα και είμαστε φιλόδοξοι παρά τα προβλήματα. Σε ό,τι αφορά τους δικούς μου στόχους θέλω να βελτιωθώ. Άγχος φυσικά και υπάρχει, μόνο οι νεκροί δεν έχουν άγχος, η ομάδα έχει απαιτήσεις και εύχομαι να καταφέρω να ανταποκριθώ στον ρόλο μου».

Από τη δική του πλευρά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, υποστήριξε: «Η τελευταία σεζόν δεν ήταν καλή, ελπίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη για εμένα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι εμείς, οι οπαδοί, γιατί θα είναι δύσκολα. Είναι καλό για εμένα που θα κάνω προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα».

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από την Πορτογαλία, ο μέσος του Ηρακλή δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση του Euro. Δεν έχω πολλές επαφές με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, παρά μόνο μέσα από το Facebook».

περισσότερες φωτογραφίες στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected