Κατηγορίες
Super League 1

Ωσεί παρόν στον Ηρακλή, αλλά πήγε στη συνάντηση των “6”!

7v2a91htkGBdjhMx56rT-e1468348607421-665x363Μπορεί ο Ηρακλής να διοικείται τηλεκατευθυνόμενα, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρήκε χρόνο να πάει στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ για να συζητήσει μαζί με άλλους έξι προέδρους, τους τρόπους βελτίωσης της Super League.

Όπως αναφέρει το bluearena, μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην λειτουργεί τίποτα σε διοικητικό επίπεδο για τον Ηρακλή, αλλά ο Σπύρος Παπαθανασάκης που παραμένει κάτοικος Αθηνών, εμφανίστηκε σήμερα (12/7) στη συνάντηση έξι προέδρων της Σούπερλιγκ (οι υπόλοιποι ήταν οι Πανόπουλος, Κούγιας, Κωστούλας, Σπανός και Δάρας), η οποία και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ.

Τώρα το πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής που το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει πίσω όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν την ομάδα, μπορεί να συζητά με άλλους προέδρους για την πρόοδο του πρωταθλήματος, αυτό είναι κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει. Ίσως και οι σημερινοί του συνομιλητές.

Την ίδια ώρα στη Μίκρα, οι όποιες κινήσεις ήταν να γίνουν καθυστερούν, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουτν ολοένα και περισσότερο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected