Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ανανέωσαν δύο στην Αμβρακία

13706098_10208908514064359_1808448070_nΣτην πρώτη μεταγραφική κίνηση για την καλοκαιρινή περίοδο προχώρησε ο Εθνικός Φιλιππιάδας!

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου συμφώνησε με τον 20χρόνο (19/11/1996) Παναγιώτη Βραχνό, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Εθνικού Φιλιππιάδας στη νέα αγωνιστική χρονιά!

Ο Βραχνός είναι 20 ετών, κεντρικός αμυντικός και έχει επίσης εμπειρία από την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Κένταυρο Μουσιωτίτσας.

Όπως αναφέρει το Sportime24, παρά το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, η συμφωνία ήρθε με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο οποίος προσθέτει μία ποιοτική μονάδα στο χώρο της άμυνας και αποκτά μία ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση στο ρόστερ!

Οι επαφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού συνεχίζονται και δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει νέα, σημαντική μεταγραφική προσθήκη!

DSC_0099-696x495

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Αμβρακίας Κωστακιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Αμβρακίας Κωστακιών προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας  με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο λόγος για τους Σταμούλη και Παππά οι οποίοι συναντήθηκαν με την διοίκηση και υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλη συμμετοχή στην περσινή καταπληκτική πορεία της ομάδας και την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική.

error: Protected