Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ας σημειώσουν αυτό το όνομα : Μπεν Γούντμπερν!

fleetwood-town-v-liverpool-pre-season-friendlyΟ 16χρονος Μπεν Γούντμπερν σκόραρε και στο δεύτερο φετινό φιλικό της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουίγκαν και έκλεψε την καρδιά του Γιούργκεν Κλοπ. 

Τον αποκαλούν νέο Άαρον Ράμσεϊ. Έχει κι αυτός ρίζες από την Ουαλία και μέχρι πριν από δύο μήνες έπαιζε μόνο στην ομάδα under-16 της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Γιούργκεν Κλοπ διέγνωσε το ταλέντο του Μπέν Γούντμπερν και ο πιτσιρικάς μέσα σε δύο φιλικά είναι πλέον το hot topic σε όλο το Λίβερπουλ!

Ο μικρός με το νούμερο 58 στην πλάτη σκόραρε στο πρώτο φιλικό των κόκκινων απέναντι στην Φλίτγουντ, όμως μερικές ημέρες μετά το ξανάκανε απέναντι σε πολύ πιο ισχυρό αντίπαλο.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα πολύ όμορφο στο φιλικό 2-0 της Λίβερπουλ επί της Γουίγκαν (το άλλο γκολ ο Ινγκς) και μπήκε για τα καλά στην καρδιά του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος λατρεύει να δουλεύει με παίκτες σαν κι αυτόν.

Δείτε το όμορφο γκολ του πιτσιρικά που κάνει θόρυβο με την Λίβερπουλ, αλλά και μερικά ακόμα στιγμιότυπα που μαρτυρούν ότι κάτι σπουδαίο κρύβεται εδώ…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected