Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει ο Βιτλής στους “Μαυραετούς”

Βιτλής-Βασίλης-811x500Αν και αρχικά φάνηκε πως θα εγκατέλειπε το στρατόπεδο των «μαυρααετών», τελικά ο Βασίλης Βιτλής συνεχίζει στην Δόξα.

Απόλυτα ευχαριστημένοι από την σταθερότητα της απόδοσης του, οι άνθρωποι της Δόξας προσπάθησαν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή και τελικά πέτυχαν αυτό που ήθελαν.

Σύμφωνα με το sportdrama, το πρόβλημα για τον αριστερό αμυντικό παίκτη ήταν οι σπουδές του και η σχολή του στην Θεσσαλονίκη την οποία ήθελε μόλις ένα χρόνο για να την τελειώσει. Ο ίδιος είχε αποφασίσει να μην χάσει άλλη χρονιά και φέτος να την ολοκλήρωνε. Για να γίνει αυτό χρειαζόταν να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μην έχανε άλλες από τις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις. Η επιλογή μιας ομάδας στην συμπρωτεύουσα για να συνεχίσει, έστω και προσωρινά, ήταν η ενδεδειγμένη λύση και η ομάδα αυτή υπήρχε. Με την αποφασιστικότητα των διοικούντων της Δόξας και την επιμονή του Βασιλακάκη να μην φύγει ο Βιτλής, τελικά βρέθηκε η «χρυσή φόρμουλα» και η λύση στο πρόβλημα.

Ο Βιτλής, από την Χαλκιδική όπου βρίσκεται για τις διακοπές του, ενημερώθηκε σχετικά με την πρόταση που του είχαν οι διοικούντες της Δόξας και δέχθηκε αμέσως και μάλιστα με μεγάλη χαρά καθώς ήθελε να παραμείνει στην Δράμα και την Δόξα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε η λύση στο θέμα των σπουδών μου και έτσι θα μπορέσω να συνεχίσω στην Δόξα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία μου με την ομάδα και τους ανθρώπους της και ήθελα να παραμείνω. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Φέτος η ομάδα έχει και πάλι στόχο την άνοδο και με την στήριξη του κ. Μπύρου και του κόσμου μας πιστεύω ότι θα την πετύχουμε» δήλωσε στην SportDrama.gr ο Βασίλης Βιτλής λίγο μετά την οριστική συμφωνία. Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί ο ακραίος αμυντικός θα επιστρέψει στην Δράμα για τα διαδικαστικά.

Με σχετική ανακοίνωση ο δραμινός σύλλογος επισημοποίησε την παραμονή του παίκτη στο έμψυχο υλικό της ομάδας:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλειο Βιτλή για έναν ακόμη χρόνο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected