Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Ηρακλή!

ΑνδρεόπουλοςΗ ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Το νέο μέλος της οικογένειάς του “Γηραιού” έχει γεννηθεί στις 18/1/1994, έχει ύψος 1.78, ζυγίζει 76 κιλά και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 στην Κέρκυρα με την οποία έπαιξε συνολικά σε 72 αγώνες (2 γκολ) σε Superleague (2012-13, 2014-15) και FootballLeague (2013-14 και 2015-16). Τον Ιούλιο του 2015 πήγε στην ΑΕΚ, απ’  όπου (τον Ιανουάριο του 2016) δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, ενώ το καλοκαίρι που διανύουμε ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων.

«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ στον Ηρακλή. Γνωρίζω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα φέτος, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ πήγα με την ΑΕΚ στην Πολωνία, μου ζητήθηκε να ανανεώσω και να πάω δανεικός στην Κέρκυρα, όμως προτίμησα να συνεχίσω στον Ηρακλή», είπε στο iraklisfc.gr.

Αγγελόπουλος

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Βασίλη Αγγελόπουλου. Το νέο μέλος του Γηραιού αγωνίζεται στη θέση του δημιουργικού μέσου, έχει γεννηθεί στις 12/2/1997, έχει ύψος 1.78 και ζυγίζει 72 κιλά.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στον Απόλλωνα Σμύρνης, απ΄ όπου στα 13 του μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Έγινε επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό στις 13/3/2014 και έναν μήνα μετά έκανε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή, κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης. Συνέχισε στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες παίδων και νέων (Κ17 και Κ19).

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα, στο ξεκίνημα της καριέρας μου, να γίνω μέλος μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Ηρακλής. Εύχομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με έφεραν στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι συνυφασμένος με αυτόν της ομάδας την οποία θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ανυπομονώ να ενταχθώ στο σύνολο και να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες», είπε στο iraklisfc.gr.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected