Κατηγορίες
Super League 1

Πληρώθηκαν μέρος των οφειλών οι Λεοζίνιο, Μοντέιρο. Τεχνικός Διευθυντής ο Κασδοβασίλης!

vuNZZU2LFYgUouNeRNu5Μέρος των οφειλών που υπάρχουν από πλευράς ομάδας προς το πρόσωπό τους εισέπραξαν πριν από λίγο Λεοζίνιο και Μοντέιρο…

Σύμφωνα με το metrosport, η παρουσία του Νίκου Καγιούλη στην Ολλανδία και στο προπονητικό κέντρο του Ηρακλή δεν είναι τυχαία. Ο ελλημνογερμανός ατζέντης προσπαθεί να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην ομάδα η διοικητική ανικανότητα του Σπύρου Παπαθανασάκη. Ένα εξ αυτών είναι και οι πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές. Σημαντικό ως προς την εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Ο Νίκος Καγιούλης έλυσε το πρόβλημα με τους Λεοζίνιο και Ζόρζε Μοντέιρο, καθώς τόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, όσο και ο Πορτογάλος εξτρέμ έλαβαν μέρος των οφειλών προς το πρόσωπό τους.

dLxlXSQbzRFNpFm0i3Z1

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης θα είναι νέος τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως έγραψε το metrosport.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε ο ίδιος καθώς εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Δόξα και ενημέρωσε ότι θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των «κυανολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φεύγω από τη Δόξα Δράμας σαν φίλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ιωάννη Μπύρο για την κατανόηση που έδειξε και με άφησε να πάω ως τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, να κατέχω αυτή τη θέση σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Superleague… Εύχομαι με το καλό να έρθει η άνοδος για τη Δόξα και όλοι να στηρίξουν τον χορηγό της ομάδας που έκανε αυτό που έπρεπε για να βρει ο σύλλογος το δρόμο του… Καλή αντάμωση στο μέλλον…

Με τιμή Αντώνης Κασδοβασίλης»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected