Κατηγορίες
Super League 1

Κόνιασπορ – Ηρακλής 1-1

ÇÑÁÊËÇÓ - ÊÏÍÉÁÓÐÏÑ (ÖÉËÉÊÏ)

Στην πέμπτη του και τελευταία φιλική αναμέτρηση που έδωσε σήμερα (2/8) στο Μιλ της Ολλανδίας ο Ηρακλής κόντρα στην Κόνιασπορ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά το υψηλό μπάτζετ της αντιπάλου του, η οποία πέρσι κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει το bluearena, οι «κυανόλευκοι» αγωνιζόμενοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με μία ενδεκάδα, κόντραραν στα ίσια την Κόνιασπορ, παρά το γεγονός ότι στο 11′ οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιλόσεβιτς. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Αμαραντίδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Μοντέιρο και αυτός με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε και διαμόρφωσε παράλληλα από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω κούρασης από την συνεχόμενη βροχόπτωση κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και τις αλλαγές των δύο προπονητών.

Αύριο ο Ηρακλής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές του, τον απολογισμό των τριών ισοπαλιών με το ίδιο σκορ (Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Άγιαξ και Κόνιασπορ) και των δύο ηττών (Μαλίν, Ντεν Χάαγκ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected