Super League 1

Πρόταση στον Κούρο ο Ηρακλής, θέλει Βέργο

kouros-665x363Τον ελεύθερο Αλέξανδρο Κούρο θέλει να κάνει δικό του ο Ηρακλής.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι «κυανόλευκοι», σύμφωνα με το bluearena, κατέθεσαν πρόταση ώστε να τον εντάξουν στον ρόστερ της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Κούρος έχει την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ έχοντας 57 συμμετοχές με τον Πανιώνιο και άλλες 20 με την ομάδα του Ατρομήτου ενώ έχει βρει δίχτυα τρεις φορές.

vergos-665x363

Την περίπτωση του 20χρονου Νίκου Βέργου εξετάζουν στον Ηρακλή.

Σύμφωνα με το bluearena, την πρώτη επιλογή ή αν θέλετε τον πρώτο στόχο για την κορυφή της επίθεσης αποτελεί ο Νίκος Βέργος για τον Ηρακλή. Είναι μικρός σε ηλικία και οι εμφανίσεις του με την Έλτσε φαίνεται πως έπιασαν τόπο και δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Ωστόσο, υπάρχει ένα… αγκάθι στη συγκεκριμένη περίπτωση που ακούει στη λέξη «συμβόλαιο». Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2014 όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ την τελευταία χρονιά δόθηκε δανεικός στην Έλτσε όπου σε έντεκα συμμετοχές βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σίγουρα η περίπτωσή του είναι δύσκολη λόγω και του συμβολαίου του, ωστόσο η κίνηση από πλευράς Ηρακλή θα γίνει μόνο αν ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected