Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Απόλλων Αγίου Γεωργίου (photos+vid)

DSCN0048Και στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου βρέθηκε το SportsUp, για να καταγράψει τις προσπάθειες του Απόλλων Αγίου Γεωργίου που φέτος θα αγωνιστεί στην Α1 Ερασιτεχνική.

Μετά από απουσία δύο ετών και στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη φιλοσοφία αλλά και τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ, οι “πράσινοι” επανέρχονται στα μεγάλα…σαλόνια, με πολλές φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.

Και η αλλαγή αυτή αλλά και η νέα αύρα στον Άγιο Γεώργιο ήταν απόλυτα φανερή από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο γήπεδο που προπονήθηκαν σήμερα 19 ποδοσφαιριστές.

Εκτός της ομοιόμορφης παρουσίας των παικτών αλλά και της εξαιρετικής φροντίδας των μελών του ΔΣ στα αποδυτήρια αλλά και πέριξ του γηπέδου, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το χορτοκοπτικό βενζινοκίνητο όχημα που αγόρασε ο σύλλογος, το οποίο και έλυσε τα χέρια όσον αφορά τη συντήρηση του χλοοτάπητα.

13866611_711066849033090_147466251_n

Παρόντες σήμερα και όλα τα μέλη του συμβουλίου του Απόλλων, που δεν χάνουν προπόνηση της ομάδας του Μπάμπη Σπυριδωνίδη ο οποίος και φέτος βρίσκεται στο τεχνικό τιμ των νεοφώτιστων. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα με την απαραίτητη παρουσία προπονητή με δίπλωμα UEFA C, ανάγκασε τους ιθύνοντες να απευθυνθούν στον πρώην τεχνικό των “πρασίνων” και νυν της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιώργο Σπυριδωνίδη ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση και θα αποτελέσει “δίδυμο” με τον ομόλογο του.

Στη σημερινή προπόνηση έδωσαν το παρόν και τα 5 από τα 6 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλων, καθώς ο Γιώργος Τουλουμτζής πήρε σχετική άδεια λόγω υποχρεώσεων. Δείτε αναλυτικά :

DSCN0039

Πασχάλης Μποζίνης, Γιάννης Γαϊτανίδης, Στέλιος Χρυσόπουλος, Γιώργος Πελεκίδης, Φλάβιος Ρόκο

Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά εκτός Κυριακής.

Τα φιλικά που έχουν ήδη φιξαριστεί :

20/8 με ΓΑΣ Κοπανού*

24/8  με ΑΕ Χαρίεσσας εκτός

27/8  με ΓΑΣ Ροδοχωρίου εντός

31/8  με Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας εντός

*δεν έχει οριστεί ακόμη η έδρα

δείτε πλάνα από την προπόνηση :

ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και δηλώσεις του Μπάμπη Σπυριδωνίδη στην κάμερα του SportsUp

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected