Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Μπίρη η Τριγλία Ραφήνας

mpiris_alexandros

Την απόκτηση του έμπειρου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού Αλέξανδρου Μπίρη ανακοίνωση σήμερα η Τριγλία Ραφήνας.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στο Αιγάλεω και τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Οι καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Πρέβεζας τον οδήγησαν το 2008 για σύντομο χρονικό διάστημα στην Παναχαϊκή, ενώ τον Γενάρη του 2009 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Φωστήρα.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010 έπαιξε στον Σαρωνικό Αίγινας και το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή για το Κορωπί, όπου έμεινε για ενάμιση χρόνο ενώ ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Αχαρναϊκό. Το 2012 αγωνίστηκε στη Ρουμανία με την φανέλα της Turnu-Severin, και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα υπέγραψε στην Ζάκυνθο.

Το 2014 φόρεσε για δεύτερη φορά την φανέλα του Φωστήρα για ένα εξάμηνο ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στον Παναργειακό.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηλυσιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπίρη στον σύλλογο μας και του εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο αριστεροπόδαρος Αλέξανδρος Μπίρης γεννήθηκε την 30/10/1986 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες καθώς έχει αγωνισθεί σε Αιγάλεω, Πανιώνιο, Πρέβεζα, Παναχαϊκή, Φωστήρα, Σαρωνικό Αίγινας, Κορωπί, Αχαρναϊκό, Turnu-Severin (Ρουμανία), Ζάκυνθο, Παναργειακό και Ηλυσιακό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected