Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εορδαϊκός – Εργοτέλης 1-1 (photos)

cats

Σε ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας, Εορδαϊκός και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλική συνάντηση με “άρωμα” Γ΄ Εθνικής.

Είναι πραγματικά κρίμα να μην ασχολείται κανείς με το γήπεδο με αποτέλεσμα η Πτολεμαΐδα να δυσφημίζεται παντού, αφού ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Χατζηνικολάου το χαρακτήρισε ακατάλληλο για ποδόσφαιρο και ότι ίσως θα ήταν καλύτερο το ματς να διεξαγόταν σε άλλο γήπεδο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής του Εορδαϊκού, Αλέξης Αλεξίου :

«Έχω πει από πέρσι ότι είναι ντροπή ο Εορδαϊκός να παίζει σε τέτοιο γήπεδο και κανείς να μην ασχολείται και κανείς να μη νοιάζεται. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο. Πρέπει να βρεθούν κάποιοι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, τον Εορδαϊκό και να υο φροντίσουν. Γινόμαστε ρεζίλι στους αντιπάλους ενώ δεν μπορούμε να φέρουμε ομάδες για φιλικά. Από εκεί και μετά έμεινα ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο ενώ στο 2ο έπαιξαν τα νέα παιδιά που έχουμε τα οποία είναι και αυτά σε καλό δρόμο. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά και συνεχίζουμε».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Εορδαϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 13′ με εκπληκτικό γκολ από το Χαραλαμπίδη Θ. ο οποίος ξεκινώντας πίσω από τη σέντρα πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανάκο. Λίγο νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη είπε όχι σε σουτ του Θεοδουλίδη.

Στο 21ο και 24ο λεπτό κεφαλιές του Κατσικοκέρη αποκρούστηκε από το Περπερίδη και πέρασε ελάχιστα άουτ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον Εορδαϊκό και έτσι ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει με φάουλ του Λεάλ στο 70′

Στο 89′ τετ-α-τετ του Καλογιαννίδη απέκρουσε ο Σαβουϊδάκης και στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Σηφάκη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Τσάφκα, Κατρατζής, Λιάμης, Τακίδης, Μπίκος, Χαραλαμπίδης Θ, Θεοδουλίδης, Ιωαννίδης, Μαυροματίδης. Αγωνίστηκαν και οι Στόϊκος, Χαραλαμπίδης Μ., Χαραλαμπίδης Δ., Λιάπτσης, Μυροφορίδης, Μπαλίτσας, Βλαδίκας Β., Βλαδίκας Δ., Κωστικίδης, Νικολαΐδης, Καλογιαννίδης.

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Βογιατζής, Γαρεφαλάκης, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάγκας, Τσακάνης, Χρηστάκης, Ρογγότης, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης, Σαβουϊδάκης, Πολυχρονάκης, Μανουσάκης, Στρατάκης, Λυδάκης, Καντούτσης, Γενιτσαρίδης, Άντζελο, Μπερουϊσβίλι, Τζανής, Σηφάκης, Λεάλ

περισσότερες φωτογραφίες στο matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected