Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ολυμπιακός Βόλου 3-2

20160813_180230-610x400Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη φιλική νίκη για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου, και μάλιστα με ανατροπή!

Όπως αναφέρει το pieriasport, μπορεί να βρέθηκε λοιπόν, με δυο τέρματα πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, με γκολ που σημείωσαν οι Σταύρου και Ναστέφσκι (6′, 14′), ωστόσο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Θεοδοσιάδη όχι μόνο δεν παρέδωσαν τα όπλα, αλλά κυριάρχησαν στην συνέχεια.

Αρχικά του πρώτου μέρους και μείωσαν πριν από την ανάπαυλα με κεφαλιά του Μανίκα από σέντρα του Νάκα (38΄), ενώ λίγο μετά την έναρξη του β΄μέρους, ξανά ο Μανίκας με λόμπα κρέμασε τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 2-2 (57′).

Στην συνέχεια οι δυο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές, έπεσε κάπως ο ρυθμός, όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι με σουτ φάουλ του Β. Παναγιωτίδη στο 77΄ 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παγωνίδης, Ψύρρας, Δημηνάς, Μανίκας, Νάκας, Καμπερίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι : Βούλγαρης, Ρέντι, Ναλπαντίδης, Δερμιτζάκης, Παναγιωτίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Φράνκο, Μάντος, Παπαθανασίου, Πετρίδης, Ζώβληκας, Δαδάκος.

Ολυμπιακός Βόλου : Κατσούλης, Στουρνάρας, Μανάλης, Κωστόπουλος, Ζώνας, Πότσι, Δωματάς, Κολιμήτρας, Φλίγκος, Σταύρου, Ναστέφσκι. Αγωνίστηκαν επίσης οι : Παλιούρας, Μποργάνης, Τέλλος, Ζαρίφης, Στασινόπουλος, Α.Κόκκας, Δ.Κόκκας, Αγγελής, Παπαιωάνου, Χαντζής, Πατσής, Αναστασίου, Φραγκογιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected