Κατηγορίες
Μεταγραφές

Από την ΕΠΣ Σερρών στην Β Κροατίας!

georgiadisdim-22881Μετά τον Γιώργο ήταν η σειρά ενός άλλου μέλους, της έτσι και αλλιώς… ποδοσφαιρικής οικογένειας Γεωργιάδη, να κάνει το μεγάλο βήμα και να χαράξει την δική του πορεία στον χώρο, ξεφεύγοντας από τα όρια των Σερρών.

Σύμφωνα με το serressport, πρόκειται για τον Δημήτρη Γεωργιάδη ο οποίος βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη όχι μόνο εκτός Σερρών, αλλά και εκτός Ελλάδας, καθώς από την Παρασκευή είναι και επίσημα παίκτης της NK Νόβιγκραντ που αγωνίζεται στην 2η Κατηγορία της Κροατίας!

Ο 19χρονος αριστερός μπακ, Κυπελλούχος πέρυσι στην Ε.Π.Σ.Σερρών με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, με τον οποίον διεκδίκησε ως το τέλος και το πρωτάθλημα, έχοντας μία πολύ καλή σεζόν και με την στήριξη και του προπονητή του στους “Πόντιους” Νίνο Μιλένκοβιτς κέρδισε με το… σπαθί του το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έχοντας ταξιδέψει εδώ και αρκετές ημέρες στην Κροατία δοκιμάστηκε από τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα, εντυπωσίασε και έπεισε προπονητή και διοίκηση να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, έπαιξε στην Κ20, δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, επέστρεψε, αγωνίστηκε στο ματς κυπέλλου με τον Άρη τη σεζόν 2013-14, δόθηκε δανεικός στον Οδυσσέα Αναγέννησης και μέχρι τον Μάϊο αγωνιζόταν εκεί.

Όσον αφορά το Νόβινγκραντ είναι μια μικρή παραλιακή πόλη, περίπου 4.500 κατοίκων, στην δυτική πλευρά της Κροατίας, 25 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Σλοβενία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected