Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΟ Ελασσόνας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1

DSC_0059Ισόπαλος με 1-1 τέρματα αναδείχθηκε την τετάρτη στην Ελασσόνα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αγωνιζόμενος κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας

Σύμφωνα με το athlitikopierias, οι Κατερινιώτες “έδειξαν” την διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες δεν μπόρεσαν όμως να αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι νεαροί Δημηνάς -Ζώβληκας έβρισκαν συχνά τους Νάκα – Μανίκα και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρουν, με τον αρχηγό να σουτάρει στο δοκάρι των γηπεδούχων (31΄).

Στην επανάληψη οι αρκετές αλλαγές και απο τις δυο ομάδες έκαναν το ματς πιο άναρχο και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 76΄ ύστερα από λάθος στην άμυνα του Αχιλλέα 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δερμιτζάκης με κεφαλιά ισοφάρισε μετά από σέντρα του Βασίλη Νάκα σε 1-1.

Δεν αγωνίστηκαν οι Λαζαρίδης – Ψύρρας ενω το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ν.Θεοδοσιάδη είναι την ερχόμενη τετάρτη με αντίπαλο τον Ποσειδώνα στούς Ν. Πόρρους.

Η σύνθεση του Αχιλλέα :

Σαρρής (46΄Δημητρίου), Βούλαρης (46΄Πολυχρονιάδης), Δερμίσης (89΄Πετρίδης), Ηλιάδης (60΄Δαδάκος), Δερμιτζάκης (89΄ Παπαθανασίου), Δημηνάς (46΄Παπαδόπουλος), Χ΄΄κωνσταντίνου (46΄Σιδηρόπουλος), Ζώβληκας (46΄Παγωνίδης), Μανίκας, Νάκας, Καμπερίδης (46΄Ναλπαντίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected