Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1 (vid+tweet)

Cq44E0AWIAAPfDmΗ Γιουβέντους πέρασε και από τη Ρώμη και με το 1-0 επί της Λάτσιο χάρη σε γκολ του Σάμι Κεντίρα, έφτασε τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Σέριε Α.

Οι νταμπλούχοι Ιταλίας είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά οι «λατσιάλι» κρατούσαν έστω κι αν δυσκολεύονταν απαραβίαστη την εστία τους.

Όλα αυτά μέχρι το 66′. Αφού οι Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα σε διπλή φάση λίγο νωρίτερα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μαρκέτι, το έκανε ο κεντίρα. Ο Γερμανός μέσος με ωραία προσπάθεια και πλασέ από πλάγια θέση δεξιά στην περιοχή μετά από πάσα του Ντιμπάλα, άνοιξε το σκορ και χάρισε στην Κυρία το «τρίποντο».

Ο Κεντίρα είχε και σκοράρει και στην πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα, όπως και ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, ο οποίος μπήκε στο «Ολίμπικο» σαν αλλαγή στη θέση του Μάντζουκιτς στο 65′, αλλά δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να βρει δίχτυα.

Λάτσιο (Ιντζάγκι): Μαρκέτι, Μπάστα (72′ Τζόρτζεβιτς), Ράντου, Ντε Φράι, Λουκάκου (63′ Πάτρικ), Μπάστος, Μπίλια, Λούλιτς (59′ Σάβιτς), Παρόλο, Άντερσον, Ιμόμπιλε

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπενατιά, Κιελίνι, Ντάνι Άλβες (73′ Λίχτσταϊνερ), Κεντίρα, Ασαμόα, Λεμινά, Άλεξ Σάντρο, Ντιμπάλα (88′ Πιάτσα), Μάντζουκιτς (65′ Ιγουαΐν)

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected