Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο ΑΟ Χαλκίς νέος υπερπρωταθλητής στην Εύβοια!

14112134_1039656386141956_1618048936_nΟ ΑΟ Χαλκίς είναι υπερπρωταθλητής της ΕΠΣ Εύβοιας, καθώς επικράτησε της ΑΕ Ιστιαίας με 5-4 στα πέναλτι.

Όπως αναφέρει το eviagoal, τα 120 λεπτά κανονικού αγώνα και της παράτασης δεν στάθηκαν αρκετά για αναδειχθεί νικητής με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Έτσι φτάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι με τους παίκτες των “νερατζούρι” να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και να φτάνουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Για την Ιστιαία ο Πανάκης σημάδεψε το δοκάρι, αλλά ο Μπιμπάι διόρθωσε το λάθος αποκρούοντας το πέναλτι του Τσατσαρή. Έτσι φτάσαμε στο 6ο πέναλτι για κάθε ομάδα με τον Μπαπανιώτη να νικάει τον Τσαούση και στην αμέσως επόμενη εκτέλεση τον Κρολ να ευστοχεί και να δίνει τη νίκη στους “πρωτευουσιάνους”.

Νωρίτερα οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο των Ψαχνών παρακολούθησαν ένα μέτριο έως κακό θέαμα. Το πρώτο 45λεπτο παίχθηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου με τη δύναμη να είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Μόνο κάποια μακρινά σουτ προς τις δυο εστίες έσπασαν κάπως τη μονοτονία.

Στην επανάληψη η Ιστιαία μπήκε πιο δυνατά με την εκτέλεση φάουλ του Στασινόπουλου ν’ ανησυχεί τον Μπαμπανιώτη στο 46΄, ενώ η επόμενη καλή φάση έγινε στο 79΄με το μονοκόμματο σουτ του Μπουλγκουρίδη να περνάει άουτ. Η αποβολή του Τόουφρε στο 85 με 2η κίτρινη άλλαξε τις ισορροπίες με τη Χαλκίδα να χάνει τρεις καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, με Νικολόπουλο, Ντελέκο και Κρόλ που θα μπορούσαν να τελειώσουν νωρίτερα το ματς.

Ίδια η εικόνα και στη παράταση με τη κεφαλιά του Κρολ να περνάει λίγο άουτ στο 94΄, τον υπό δοκιμή Λούγκο να σπαταλά μοναδικό τετ-α-τετ στο 115΄, τον Μπιμπάι να λέει όχι στο σουτ Κανελλόπουλου στο 116΄και στην εκπνοή το σουτ του Νικολόπουλου από καλή θέση να φεύγει άουτ. Στο ίδιο διάστημα οι βορειευβοιώτες είχαν να αντιπαραθέσουν ένα καλό σουτ του Μπουλγκουρίδη ατο 97΄.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Πανάκης στο δοκάρι,
Κανελλόπουλος 0-1,
Β. Ανέστης 1-1,
Τσατσαρής απόκρουση Μπιμπάι,
Θόρια 2-1,
Λούγκος 2-2,
Στασινόπουλος 3-2,
Κορνελάτος 3-3,
Χ. Ανέστης 4-3,
Ντελέκος 4-4,
Τσαούσης απόκρουση Μπαμπανιώτη,
Κρολ 4-5

Συνθέσεις

ΑΟ Χαλκίς (Τ. Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Τηλιόπουλος, Μήτκας 94΄Λούγκος), Νόνης, Καραμπάς, Τσατσαρής, Ντελέκος, Εμέκα (29΄Μπεσού, 63΄Κορνελάτος), Κρολ, Πολίτης (104΄κανελλόπουλος), Σκαθαρούδης (65΄Νικολόπουλος)

ΑΕ Ιστιαίας (Θ. Γουρνάς): Μπιμπάι, Μπουλγκουρίδης, Βασιλείου (65΄Β. Ανέστης), Πουταχίδης, Πανάκης, Τόουφρε, Α. Στεργίου (115΄ Χ. Ανέστης), Στασινόπουλος, Γεροκωνσταντής (85΄ Γεωργίου), Θόρια, Νικολέτος (89΄Τσαούσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected