Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επίσημα Ηρακλειώτης ο Χαλιφά Σουλέ!

antoykorΠαίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 26χρονος διεθνής με τις Κομόρες Χαλιφά Σουλέ.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ και τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Αντουκόρ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗofi1925.gr είπε:

«Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ελλάδος. Ήρθα για να πετύχω και να εξελιχθώ. Θέλω σαν παίκτης να βελτιώνομαι συνεχώς και γνωρίζω ότι αυτό μπορώ να το κάνω μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουν παίξει ποδόσφαιρο πολλοί Γκανέζοι ποδοσφαιριστές και έκαναν σημαντική καριέρα. Το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον ΟΦΗ».

Ο νέος παίκτης των ασπρόμαυρων έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση, καθώς την Παρασκευή βρέθηκε στο ΒΑΚ, όπου και γυμνάστηκε με τη νέα του ομάδα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μάλιστα τονίζουν πως είναι εντυπωσιασμένοι  με τα εργομετρικά του Γκανεζου μέσου, ο οποίος φαίνεται ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ο Αντουκόρ είναι γεννημένος στις 2 Μαίου 1993 και έχει ύψος 1μ86. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάρμα στη Γκάνα, αργότερα αγωνίστηκε στην Εμιρέιτς SC της χώρας του. Η ευρωπαϊκή του καριέρα, ξεκίνησε το 2011 με την Γκέφλε Σουηδίας, ενώ ακολούθησε η Πορτογαλική Τροφένσε. Το 2015 μετακόμισε στη Γαλλική Μπεζιέ, από την οποία και έμεινε ελεύθερος πριν πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected