Γ Εθνική / Τοπικά

Ερμής Ζωνιανών – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-1

ermis-zonianon-inka-filiko-750x500Μία πολύ σημαντική φιλική νίκη κατάφερε να πάρει η ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που επικράτησε με 0-1 επί του Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η Χανιώτικη ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 όταν ο Λέντι κέρδισε πέναλτι στο πρώτο μέρος του αγώνα και στη συνέχεια ο Τσικουδάκης εκτέλεσε εύστοχα νικώντας τον .. και διαμορφώνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το grandsport, η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ όμως δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά ενώ είχε τέσσερα δοκάρια το ένα εξ’αυτών ήταν από το σημείο του πέναλτι καθώς ο Φαμπίνιο κέρδισε την εσχάτη των ποινών όμως ο Ζανελάρης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βλαχάκη. Ανυφαντάκης και Πρωτογεράκης σε διπλή ευκαιρία για τα Ζωνιανά σημάδεψαν το δοκάρι όπως έκανε και ο Σεχολάρι ενώ ακυρώθηκε και ένα γκολ του Ανυφαντάκη.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Πρωτογεράκης, Κοζυράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Σεχολάρι, Πασιαλής, Ζανελάρης, Ταβλαδωράκης. Έπαιξαν και οι: Σκουτέλης, Προβυδάκης, Τοπούζης, Ανωγειανάκης

ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Σφακιωτάκης, Σταθινάκης, Λέντι, Κομπογεννητάκης, Γιακουμάκης, Ντεντάκης, Περδικάκης, Τσικουδάκης, Τσίτας, Γκουτσίδης. Έπαιξαν και οι: Βεστάκης, Παπαθανασίου, Ασκητίδης, Γωνιωτάκης, Καρβουνιάρης, Γαλανίδης, Ταταράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected