Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές η Ερμιονίδα!

Χωρίς τίτλο“Κουαρτέτο” ενίσχυσης για την ΑΕ Ερμιονίδας, που πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Αναλυτικά :

“Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους εξής ποδοσφαιριστές :

1. Γρηγόρης Στεφανίδης. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη Είναι 20 ετών (04/01/1996) και αγωνίζεται την θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης και από το 2013 βρίσκεται στην ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

2. Κώστας Καραλής. Κατάγεται από το Αγρίνιο . Είναι 21 ετών (1995) και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού αμυντικού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού ( 2006-2015) και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη (Ομάδα Α΄ Λακωνίας).

3. Χρήστος Καραπάνος. Κατάγεται από το Αγρίνιο. Είναι 19 ετών (04/08/1997) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Απόλλωνα Δοκιμίου (Α΄ Αιτωλοακαρνανίας) και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας στην Κύπρο (Ομάδα Γ΄Εθνικής).

4. Δημήτρης Χατζηαποστόλου. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Είναι 19 ετών ( 14/01/1997) και αγωνίζεται στην άμυνα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, Δόξα Πενταλόφου (22 συμ), Μακεδονικό Λύτης (14 συμ) και Π.Α.Ο. Κουφαλίων (18 συμ).

Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη, τον Κώστα, τον Χρήστο και τον Δημήτρη στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected