Κατηγορίες
Super League 1

Το πρώτο γκολ της σεζόν αυτό που έδωσε τη νίκη! Κέρκυρα – Πλατανιάς 0-1 (photos)

  ≈― ’―Ν - –ΥΝ‘ΝΆ…Ν” KERKIRA - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2016-2017)Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι, ο Πλατανιάς πραγματοποιεί ιδανική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, περνώντας νικηφόρα με σκορ 1-0 από την έδρα της Κέρκυρας. Το γκολ της σπουδαίας νίκης ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 11ο λεπτό!

Η εμφάνιση της χανιώτικης ομάδας ήταν εντυπωσιακή και ειδικότερα στο α’ ημίχρονο όπου υποχρέωσε την Κέρκυρα να μοιάζει με αντίπαλο… Φούτμπολ Λιγκ, μιας και ανήλθε μετά από ένα χρόνο απουσίας στη Σούπερ Λιγκ. Ενα α’ ημίχρονο όπου ο Πλατανιάς ξέχωρα του γκολ που πέτυχε, θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για ένα πιο άνετο σκορ. Στην επανάληψη, οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν μεν φάσεις και περιορίστηκαν σε μια διαδικασία να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, κάτι που κατάφεραν πάρα πολύ εύκολα.

Εν ολίγοις, ο Πλατανιάς παίρνει με σπουδαία εμφάνιση στο α’ ημίχρονο και επιδεικνύοντας πολύ μεγάλη ωριμότητα στην επανάληψη ένα σπουδαίο “διπλό” κάνοντας το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στο πρωτάθλημα. Μια εμφάνιση και μια νίκη που… ανοίγουν την όρεξη για τη συνέχεια, αλλά και γεμίζουν με αισιοδοξία τον κόσμο αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Σε ό,τι αφορά το γκολ προήλθε από το γύρισμα του Αποστολόπουλου, με την μπάλα να φτάνει στην καρδιά της άμυνας της Κέρκυρας, όπου δεν μπόρεσε ν’ απομακρύνει ο Βενέτης, με τον Γιακουμάκη από κοντά με προβολή να πετυχαίνει το 0-1 που παρέμεινε μέχρι τέλους!

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

11’ (0-1): Από το γύρισμα του Αποστολόπουλου, ο Βενέτης δεν μπορεί ν’ απομακρύνει για την Κέρκυρα και ο Γιακουμάκης από κοντά πλασάρει εύστοχα σημειώνοντας το… πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για λογαριασμό του Πλατανιά.

16’ Ο Γιακουμάκης ξεχύνεται στην κόντρα και βρίσκεται απέναντι από τον Κουτζαβασίλη αλλά την τελευταία στιγμή ανακόπτεται.

21’ Φοβερό σουτ από τον Μανούσο, η μπάλα παίρνει τροχιά για τα δίχτυα, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

25’ Σουτ από τον Ζορμπά μέσα από την περιοχή, ο Σωτηρίου μπλοκάρει αλλά… βγαίνει μαζί με την μπάλα σε κόρνερ.

32΄ Ο Τσουράκης βρίσκει χώρο εκτός περιοχής σουτάρει και η μπάλα φεύγει άουτ.

41’ Μπαλιά για τον Επστάιν που βρίσκεται απέναντι στον Σωτηρίου, με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά να διώχνει με σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ.

42’ Αντεπίθεση για τον Πλατανιά, ο Στανισάβλιεβιτς βρίσκει στον κενό χώρο τον Μανούσο, που βάζει άσχημα το κοντρόλ, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να πλασάρει τον Κουτζαβασίλη.

45’+1’: Ο Τουράμ κόβει τη μπάλα για τον Επστάιν, με τον Αποστολόπουλο να πέφτει σωτήρια με τάκλιν διώχνοντας σωτήρια σε κόρνερ.

47’ Δυνατό σουτ από τον Τουράμ, η μπάλα φεύγει δίπλα από τα δοκάρια του Σωτηρίου.

51’ Καλή φάση για την Κέρκυρα. Ο Επστάιν γυρίζει μέσα στην περιοχή για τον Κόντο που πλασάρει αδύναμα πάνω στον Σωτηρίου.

70’ Σέντρα από τον Επστάιν, ο Γεωργίου καταφέρνει και πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Πλατανιά, η μπάλα φεύγει άουτ.

78’ Αντεπίθεση για την Κέρκυρα, ο Τουράμ σουτάρει πάνω στον Κάργα, η μπάλα γυρίζει στον Γεωργίου που σουτάρει άουτ.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας) – Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες κάρτες: Βενέτης (34′), Ζορμπάς (49’), Σιόντης (63’) / Τσουράκης (53’), Σωτηρίου (80’), Κάργας (90’)

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ναζίμ (46’ Ντουαλά), Βενέτης, Ζορμπάς (75’ Γεωργακόπουλος), Γκόμες, Κόντος (68’ Γεωργίου), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64’ Ντεβέσα), Μενδρινός (77’ Κάργας), Μανούσος (91′ Ντίνας), Γιακουμάκης

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected