Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – Θύελλα Ραφήνας 1-0 (vid)

ergotelis-ermis-zonianon-17-750x500

Με τον Θανάση Τοπούζη να σημειώνει το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε με 1-0 επί της Θύελλα Ραφήνας στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport, στο πρώτο μέρος ο Ερμής Ζωνιανών έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα πέραν από στημένες φάσεις. Στο 29’ η πρώτη καλή στιγμή ουσιαστικά στο παιχνίδι ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Χαρακτίδη που έχασε σημαντική ευκαιρία καθώς βρέθηκε απέναντι από τον Κόλλια χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πασιαλή ο Παπαδόπουλος απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο Τοπούζης έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας της Ραφήνας. Στη συνέχεια το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Ερμή που πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες όμως το σκορ έως την ανάπαυλα δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη ο Ερμής Ζωνιανών διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πιέσουν για να καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα δίχως όμως να το καταφέρουν. Στο 70′ χάθηκε σημαντική καλή στιγμή για την ομάδα της Ραφήνας με τον Ζέκιο.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Προβυδάκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πουλάκης, Φαμπίνιο, Σεχόλαρι, Τοπούζης, Πασιαλής

Θύελλα Ραφήνας: Παπαδόπουλος, Γκίκας(80′ Μπουντάκης), Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Δημητρίου(55′ Παναγιωτόπουλος), Αράπης(55′ Βαζέχα), Ανδρεαδάκης, Ζέκιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected