Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Προοδευτική – Εργοτέλης 0-2

proodeytiki-ergotelis-panigyrismoi-ergoteli-3Με τον Σέρτζιο Λεάλ να σημειώνει δύο γκολ στην επίσημη επανεμφάνιση του με τα κιτρινόμαυρα, ο Εργοτέλης επικράτησε με 0-2 επί της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό!

Όπως αναφέρει το grandsport, στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τσουμάγκα να σουτάρει μέσα από την περιοχή όμως ο Μπαντίκος εξουδετέρωσε το σουτ του. Λίγα λεπτά αργότερα και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Προοδευτικής, η μπάλα «χτύπησε» στη πλάτη του Θεοδωράκη και λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ.

Στο 15’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, καθώς όπως υποστήριζαν η μπάλα χτύπησε σε χέρι ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων», όμως ο κ. Διαμαντόπουλος είπε έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 30’ η Προοδευτική απείλησε με σουτ του Πέττα όμως κατέληξε άουτ και λίγα λεπτά αργότερα ο Λεάλ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Προοδευτικής από τον Καλαϊτζίδη ο οποίος αδιαμαρτύρητα «δέχτηκε» την απόφαση του διαιτητή. Ο Σέρτζιο Λεάλ εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σουτ του Λέκκα όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, Λεάλ και Λέκκας είχαν μία κοκορομαχία και προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές με τον κ. Διαμαντόπουλο να τους «κιτρινίζει».

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 63′ με σουτ του Τσαφταρίδη όμως και πάλι ο Εργοτέλης με τον Σέρτζιο Λεάλ ήταν αυτός που σκόραρε κάνοντας το 0-2 μετά από πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Μάουρο Πόι. Έπειτα από το δεύτερο γκολ του Λεάλ και του Εργοτέλη, οι γηπεδούχοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα και το χρόνο για να αντιδράσουν με το σκορ να παραμένει έως το φινάλε και τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη που τους δίνει τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την συνέχεια..

Συνθέσεις

Προοδευτική: Μπαντίκος, Κουσούρης, Καλαϊτζίδης, Θεοδωράκης, Λαζούρας, Αριανούτσος, Τσαφταρίδης, Πέττας, Χατζησάββας, Λέκκας, Ζελέκου(60’ Πέππας)

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Κοιλιάρας(85’ Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης(70’ Βογιατζής), Μισέλ, Λεάλ, Καλέ(61’ Πόι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected