Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – ΦΑΣ Νάουσα (4-0) Δηλώσεις προπονητών

????????????????????????????????????

Δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων, κ.κ. Βαγγέλης Ντίσιος και Κώστας Γεωργιάδης (βοηθ.προπονητή).

Βαγγέλης Ντίσιος (ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ):

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, εύχομαι γιορτάζοντας τα 90χρονα της ιστορίας του να πετύχει τους στόχους του και να έρθει γρήγορα στην κατηγορία που αρμόζει στην ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και μπήκαμε  για να διεκδικήσουμε  ό,τι  καλύτερο. Αυτό που συζητάμε με τους παίκτες πριν από κάθε ματς είναι να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προσπαθήσαμε να σταθούμε όσο πιο αξιοπρεπέστερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι βαριά η φανέλα της Νάουσας. Όμως, εμείς βρισκόμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Θέλαμε να σταθούμε όσο μπορούσαμε καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω, ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη, πολύ πιο προετοιμασμένη για τον αντίπαλο και πιο πολύ ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, στον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Καλαϊτζίδη να πετύχουν τους στόχους τους»

Κώστας Γεωργιάδης (βοηθ. προπονητή Απόλλωνα Καλαμαριάς):

“Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ιστορική ομάδα της Νάουσας και αυτό είναι σημαντικό γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Νομίζω ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην εικόνα μας από τον προηγούμενο αγώνα. Η ομάδα έδειξε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης. Γνωρίζουμε ότι το ταβάνι μας είναι πολύ διαφορετικό, χρειάζεται πολλή δουλειά και συγκέντρωση για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Σε αυτούς τους δύο αγώνες έχουμε μια πολύ δυνατή παρουσία του κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα στελέχη, να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, δίνει τεράστια ώθηση, τεράστια βοήθεια. Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό και πρέπει να πιστωθεί στους ποδοσφαιριστές μας, είναι ότι δεν έφυγε η συγκέντρωσή τους ούτε ένα δευτερόλεπτο από τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected