Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός 2-3 (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΈνα χορταστικό ματς είδαν οι 250 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ, και μάλλον δεν στενοχωρέθηκαν από την φιλική ήττα της Αναγέννησης με 2-3 από τον Αιγινιακό.

Άλλωστε τα φιλικά παιχνίδια είναι για δοκιμές και όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει για τους προπονητές.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι τα 4 από τα 5 γκολ που σημειώθηκαν στο ματς, μπήκαν από τη στιγμή που άρχισαν να γίνονται αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με τις ομάδες να ανακατεύονται και να χάνουν σημαντικό μέρος από τον αρχικό τους προσανατολισμό.

Πέραν όμως αυτών ο κόσμος είδε ένα ματς με πολλά γκολ, πολλές ευκαιρίες, με γκολ που ακυρώθηκαν και με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω καθώς η σκοπιμότητα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τόσο τον κ. Μάγγο, όσο και τον κ. Αμανατίδη.

Πάντως Αναγέννηση και Αιγινακός είχαν από ένα ημίχρονο. Με τους κιτρινόμαυρους να είναι αισθητά καλύτεροι στο πρώτο αλλά να χάνουν στοιχεία από το παιχνίδι τους και μέρος της υπεροχής τους στο δεύτερο όταν τα ηνία ανέλαβε η ομάδα της Μακεδονίας.

Στο καλό της διάστημα η ομάδα της Καρδίτσας πέτυχε ένα γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα και πήγε προηγούμενη με το φτωχό 1-0 στα αποδυτήρια. Με το ξεκίνημα όμως της επανάληψης ο Αιγινιακός πέτυχε δύο τέρματα (47 και 50) και πήρε την ψυχολογία με το μέρος του έστω κι αν το παιχνίδι ήταν φιλικό. Όταν η Αναγέννηση συνήρθε ισοφάρισε αλλά ατύχησε με την σέντρα να δεχτεί και τρίτο τέρμα που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Καρδίτσας το τελευταίο δεκάλεπτο κυνήγησε την ισοφάριση και θα μπορούσε σε μία-δύο περιπτώσεις να φθάσει σ’ αυτή αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε.

Θα πρέπει να πούμε πως ο κ. Μάγγος δεν είχε πολλούς από τους νέους ξένους παίκτες, που διαθέτει η ομάδα, στη διάθεσή του καθώς στην αποστολή συμμετείχαν μόνο ο Ντιατά που ξεκίνησε και ήταν από τους καλύτερους και ο Βουκομάνοβιτς που μπήκε ως αλλαγή. Επίσης οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους παίκτες, με τον κ. Μάγγο να κάνει εννέα αλλαγές και τον κ. Αμανατίδη έντεκα. Είπαμε, είναι περίοδος δοκιμών και αυτό είναι που μετράει για τους τεχνικούς εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος (41′ Καλλιβωκάς), Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Μπιτέλης, Ντιατά, και Τζέκος. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Υφαντής, Κοντοβάς, Τζάνης, Βουκουμάνοβιτς, Μοσχάκης και Ξέρας.

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Πατσιογιώργος, Γιαγκίζογλου, Λιόλιος, Ράτκο, Πατράλης, Ζγκούρι, Ζούρκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούρτσας, Κυζερίδης, Φασίδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καραγκιόζης, Γκατζολάρι, Ραγκέλοφ, Πασσαλίδης, Μουκίδης, Καρακώστας, Μπατάεφ, Παντεκίδης, Παπαδόπουλος, Ποσίνκοβιτς και Τοπαλίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected