Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Νίκη Καλής – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-3

14344799_1363024753725763_3056427389218672005_nΔεύτερη νίκη για τον Απόλλωνα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για το κύπελλο με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στην Α1 Νίκης Καλής.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζονται αρκετοί Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές, παρά τις αρκετές απουσίες, είχε πολύ καλή απόδοση και μόνο από δικά της λάθη δημιουργήθηκαν ορισμένες φάσεις στα καρέ του όπως και το τέρμα που δέχθηκε.

Η εμπειρία των παικτών που αγωνίστηκαν αλλά και το ταλέντο των νεότερων παικτών θα είναι το φετινό “κράμα” του Απόλλων, οποίος βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία του μονταρίσματος, στην οποία εντάσσονται και τα ματς των ομίλων στο Κύπελλο.

Το φιλμ της αναμέτρησης όπως περιγράφεται στη σελίδα του Απόλλων στο facebook

Στο 13′ ο Βούλγαρης είχε ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από σέντρα που δέχθηκε, με την μπάλα να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Στο 21′ ο Σκαπέρδας είχε μία πολύ καλή απόκρουση σε σουτ επιθετικού.

Στο 46′ στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Βούλγαρης κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του μέσα στην μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει εύστοχα ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ

49′ ο Παπαδόπουλος Γ. έφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση με τον Ακριτίδη να βγαίνει εκτός της μεγάλη περιοχής του, αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια καταλήγοντας όμως αυτή στον Γαβριηλίδη ο οποίος με μακρινό καλοζυγισμένο πλασέ σημείωσε σε κενή εστία το 0–2.

68ο ο Βούλγαρης από πλάγια πλάσαρε ψηλοκρεμαστά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

78ο ο Μυλωνάς από αριστερά μετά από ολιγωρία της άμυνας των Απολλωνιστών βρήκε την ευκαιρία να πλασάρει μειώνοντας σε 1–2. Πριν την φάση αυτή οι Κρυαβρυσιώτες διαμαρτυρήθηκαν ότι προηγήθηκε φάουλ χωρίς όμως ο διαιτητής να δώσει κάτι.

81ο Σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Σκαπέρδα και αφού είχε εξουδετερωθεί ο ίδιος, ο επιθετικός πλάσαρε προς τη κενή εστία αλλά ο Βαμβακίδης σε σωστό χρόνο και σωστή θέση έδιωξε σωτήρια πριν την γραμμή του τέρματος

89ο ο Γκώγος από αριστερά έβγαλε εκπληκτική σέντρα ακριβείας στην δεύτερο δοκάρι όπου ο έμπειρος Παπαδόπουλος Γ. σε πρώτο χρόνο με σουτ σημείωσε το τελικό 1–3.

Στο 90ο και μετά ,από μία σκληρή φάση στο κέντρο του γηπέδου ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παπαδόπουλο Γ. για ανάρμοστη συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Συνθέσεις

Νίκη Καλής : Ακριτίδης, Ανδρίτσος, Πληκαδίτης, Γιακαμόζης Σ., Κωστίκας, Μούλας, Σίσκος (69ο Καραγκιαούρης), Πίττας, Γιακαμόζης, Νικολαίδης (54ο Μυλωνάς Ι.), Μυλωνάς Δ.

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσιόπτσης, Βαμβακίδης, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος Γ., Σερβετάς, Βούλγαρης, Μπουρδάνος (90ο Πήχας), Γκώγκος,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected