Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 1-2

IMG_8584Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση ο Εορδαϊκός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον καλύτερο του Νέστο με 1-2.

Όπως αναφέρει το e-ptolemos.gr, η ομάδα της Χρυσούπολης εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή μέρα που βρέθηκαν όλοι οι παίκτες του Εορδαϊκού και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πανηγυρίσει την 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του.

Από την άλλη ο Εορδαϊκός προηγήθηκε 1-0 αλλά στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη αν και το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-2 μάλλον δεν υπάρχει.

Μόνο για τη φάση του πέναλτι ελέγχεται ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τζήλος (Παπαδημητρίου-Αναστσίου) από το Σ.Δ. Λάρισας. Έδειξε κίτρινες στους Κανταρτζή, Μπίκο, Χαραλαμπίδη, Πουλγουρά, Μαζιώτη και Τσάκωνα.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 10ο ο Μαξίμ Ταμπά με φάουλ έκανε το 1-0 στη μοναδική αξιόλογη φάση σε όλο το πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους δυνατό σουτ του Μαζιώτη η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά ξεγελάει τον Περπερίδη και 1-1.

Στο 67ο το σουτ του Ίβιτς από πλάγια θέση άουτ και στο 74ο κόρνερ Μαζιώτη η μπάλα βρήκε το στήθος του Κανταρτζή ο διαιτητής είδε χέρι και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστόλου για το 1-2.

Στο 77ο φάουλ Ιωαννίδη κεφαλιά Ίβιτς, νέα κεφαλιά Νσό από κοντά άουτ.

Στο 80ο και στο 86ο τέλος τα σουτ από Μαυροματίδη και Ιωαννίδη δεν βρήκαν στόχο.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Δινοβίτσης, Σαββίδης, Κανταρτζής, Μπίκος, Νσο (77ο Καλογιαννίδης), Χαραλαμπίδης (68ο Ιωαννίδης), Ταμπά (62ο Μπαλίτσας), Μαυροματίδης, Ίβιτς, Θεοδουλίδης.

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Παυλακάκης (82ο Λαζαρίδης), Μπούυλγκουρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής, Λασπατζης, Μαζιώτης, Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης (80ο Τσάκωνας), Καζαντζίδης (70ο Μαρκάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected