Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – ΑΕ Ερμιονίδας 1-0 (vid)

image

Ο Παναρκαδικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία των εντός έδρας αναμετρήσεων, και με σκόρερ τον Ραχίμ πανηγύρισε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στην Ερμιονίδα.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, ο Ραχίμ άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα και ο Παναρκαδικός πήρε την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ στο 15′ με ατομική ενέργεια και δύσκολο πλασέ του Ραχίμ και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Το Τριφύλλι δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως, όμως έδωσε ελπίδες στον αντίπαλο καθώς δεν πέτυχε και άλλα τέρματα σε ευκαιρίες όπως του Σαλαπάτα και του Σταθουλόπουλου.Σε δύο αγώνες ο Παναρκαδικός έχει 4 βαθμούς και δεν έχει δεχτεί γκολ, κάτι που σημειώνεται στα θετικά της φετινής προσπάθειας. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Τρίπολης παίζει με τον Παναργειακό στην έδρα της!

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής (78′ Κολιόπουλος), Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας, Τέλης, Ραχίμ (62′ Καναβέτας), Γκρόσιος (52′ Δήμος)

ΑΕ Ερμιονίδας: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης (30′ Δουρμούσης), Κιοσές, Σκεντεράι, Παπαϊωάννου (88′ Σχοινάς), Χελμανάι, Αποστολίδης, Τριμπόνιας (75′ Παιδάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected